PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mora Terapi / Neu.MORA nedir?


tılsım
07-24-2013, 15:53
SİGARAYI BIRAKMAK İÇİN ÇOK ETKİLİ BİR YÖNTEM: MORA TERAPİ
Son dönemlerde sigarayı bırakma tedavileri arasında en çok tercih edilen tedavi olan Mora Terapi’yi, yöntemi Türkiye’ye getiren ve yaygınlaştıran kişi olan Dr.Ersal Işık ile konuştuk.
Mora Terapi Nedir?
MORA-Terapi’de tedavi için “ilaç” ya da benzeri bir madde kullanılmaz onun yerine maddelerin elektromanyetik yayılımları kullanılır. Her maddenin elektromanyetik bir ışınımı vardır ve MORA-Terapi’de maddenin kendisi değil, bu elektromanyetik ışınımı yani FREKANSI kullanılır.
MORA-Terapi kısaca bağımlılık yapan maddenin çevresine yaydığı frekansları kullanılarak vücudun o maddeye karşı enerjetik bir yolla uyarılması ya da kısaca frekanslarla yapılan bir aşılama işlemidir. MORA-Terapi sigara bağımlılığında, alkolü bırakma konusunda ve şeker - tatlı gibi gıda maddelerini bırakmak için bu şekilde kullanılır. Sigara bırakma konusunda; kişinin içtiği sigara örneği üzerinden yapılan MORA-Terapi genellikle tek seans olarak uygulanmakta ve bu seans sonrası kişilerin % 98’inde sigara isteğini belirgin olarak azaltmaktadır. MORA-Terapi kişideki fiziksel bağımlılık ne kadar yüksekse yani kişinin bağımlılığı ne kadar güçlü ise o kadar etkili olmaktadır.
MoraTerapi’de Tek Seans Yeterli...
Sigara bırakma desteği olarak MORA-Terapi ile yapılan frekans temizliğinin tek seans uygulanması genellikle yeterlidir. İkinci seans ya da destek seansı ancak sigara isteğinin devam ettiği durumlarda önerilmektedir. İlk 48 saat vücudun yeni enerjetik duruma adaptasyonu için gerekli süredir ve kişinin sigara isteğine karşı az ya da çok direnmesi gereken zamandır. Bu sırada şiddetli bir sigara isteğinin olması beklenmez ancak yine de ilk 48 saat en riskli zamandır. 48 saat bitiminde sigara isteğinin artık sadece bazı zamanlarda ve sadece hafifçe gelmesi beklenir. 48 saat geçtiği halde, sadece zaman zaman da olsa; Net, keskin bir sigara içme isteği duyuyorsanız size destek seansı kesinlikle önerilir. Gerektiğini düşünüyorsanız, 3 ay içinde ikinci bir uygulama isteme hakkına sahipsiniz. Bunun için ücret talep edilmez.

Mora Terapi’nin yan etkisi var mıdır?
Ciddi sağlık problemleri olan kişiler ve yaşlılar da dâhil olmak üzere herkes için kullanılabilir. Herhangi bir yan etkisi yoktur.

Mora Terapi öncesinde bilmeniz gereken önemli kurallar
Mora Terapi’nin detoks/temizlenme amaçlı bir işlem olduğunu unutmayınız. Uygulamanın öncesinde su içmeye başlamanız önemlidir çünkü uygulama sırasında vücudunuzda sıvı eksiği olmamalıdır... Çünkü vücuttaki temizlenme, uygulama sırasında başlamaktadır ve vücudunuz suya ihtiyaç duyacaktır. Yani seansın sonrasındaki günlerde de özellikle çok su içmeniz ve vücudunuza temizlenme konusunda yardım edecek diğer kurallarımıza uymanız sigaradan kolayca kurtulabilmeniz açısından çok çok önemlidir.
Tedavi öncesi son 2 sigaranızı içiyorsunuz…
Seansın hemen öncesinde sigara içmenizi isteniyor. Hem de her zaman içtiğiniz marka sigarayı. Çünkü biorezonans son içtiğiniz sigaralar üzerinden yapılacak. Yani, içeceğiniz ve küçük bir cam tüp içine söndüreceğiniz iki adet sigarayı "silinecek frekans örneği" olarak kullanılıyor. Yani frekanslarla "aşılanma" ya da biorezonans ile frekans temizliği denilen işlem son içtiğiniz sigaralar üzerinden olmakta. Bu yüzden bu sigaraların genellikle kullandığınız marka sigaralar olması önemlidir. MORA-Terapi’nin sizin içtiğiniz sigara üzerinden yapılması etkinliği arttırır.
Sonra... Mora Terapi
MORA-Terapi sırasında rahat bir koltukta oturuyor olacaksınız. Ellerinizde Neu.MORA sigara bırakma yazılımının çalıştırıldığı Mora biorezonans cihazının elektrotları olacak. Ayaklarınız özel iletken plakalara basıyor olacak. Alnınızda ise bir başka elektrot sarılı bulunacak. Biraz önce içmiş olduğunuz sigaranın artıkları cihazın giriş alanlarına konulacak. Seans durumunuza uygun seçilen programa göre 30 ila 50 dakika arası sürecek ve bu sırada bir rahatlama-sakinlik hali yaşayacaksınız; hafif sersemlik hissetmeniz de olasıdır. Bu durum, seans bittiğinde ortadan kalkar ve sizi işinizden alıkoyacak ya da örneğin araba kullanmanızı engelleyecek bir durum değildir. Ama o akşam yatağınızı seveceğinize emin olabilirsiniz.
Mora Terapi ile Sigara Bıraktırma Oranlarınız Nedir?
2012 yılı sonu itibarı ile kliniğimiz bünyesinde 8000'e yakın kişinin sigarayı bırakmasına yardımcı olduk. Verilerimizi bilimsel çalışmalarda kullanabilmek açısından istatistik programları içinde düzenli olarak saklıyoruz. Her yıla ait sonuçları çeşitli kongrelerde sunmak üzere bilimsel çalışma ya da posterler haline getiriyoruz. Kliniğimizdeki tedavilerden aldığımız istatistiklere göre tedaviler kişilerin %98,4 ünde etkili olmakta yani kişilerin sigara isteği azalmakta ve bu kişiler tedavinin üzerlerinde yarattığı değişimi net bir şekilde hissetmektedir. , ancak kişilerin %20'sinde etkinliğin destek seansı ile sağlamlaştırılması gerekmekte, % 16’sında ise 3 ay içerisinde yapılan 2. seans gerekmektedir. Hastalarımızın %1.6 'sında ise art arda seanslar yapılmış olsa dahi sigara isteğinde azalma ya da tedavinin beklenen diğer etkileri yaratılamamıştır.
ÜCRETSİZ SİGARA BIRAKMA KAMPANYASI
Neosante olarak şuanda 60 yaş ve üstü kişiler içinde ücretsiz sigarayı bırakma kampanyası bulunmakta…Detaylı bilgi için www.neosante.com.tr 0 216 450 60 20
Dr. Ersal S. Işık
Aile Hekimliği Uzmanı
NEOSANTE Neu.MORA

basarioykusu
06-01-2021, 14:37
teşekkürler.