PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BlackBerry Q10 Türkiye'de meraklılarıyla Buluşuyor


dilokullari
05-30-2013, 14:57
http://s14.postimg.org/fh09luvzx/490x340_Q10.jpg]
Teknolojinin en yeni trendlerini ve akıllı telefonlarını kullanıcılarıyla buluşturan T.C'nin yenilikçi operatörü Avea , şimdi de Black berry (http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/Blackberry) 10 işletim sistemiyle çalışan akıllı telefon serisinin yeni temsilcisi BlackBerry Q10’u ayda 33 TL’den başlayan fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor.

Piyasaya çıkartıldığı ilk günden beri global olarak ve Türkiye Cumhuriyeti'nde yoğun ilgi ve beğeni toplayan BlackBerry Q10’a sahip olmak isteyenlere Avea İletişim , siyah ve beyaz renk opsiyonlarının yanı sıra 4 değişik teklif ile kişiye özgü paket oluşturma ile seçebilme özgürlüğü de sunuyor. Avea müşterileri isterlerse internet paketi içerisinde ayda 78 YTL'ye; isterlerse herşey dahil paketiyle 123 TL'ye, ister tarifeye ek aylık 33 TL'ye veya 250 MB internet hediyesi ile birlikte 1.999 YTL peşin fiyatına alabilecekler, kampanya için Avea blackberry Q10 (http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/BlackBerryQ10) internet sayfasını gözden geçirebilirsiniz.


Blackberry Q10 Akıllı telefon şık dizaynının yanı sıra içinde barındırdığı özellikleriyle de akıllı cihaz deneyiminde yepyeni bir çağ açıyor.

Qwerty klavyesi, 3.1 inçlik dokunmatik ekranı ve çift çekirdekli 1.5GHz işlemcisi ile daha konforlu ve pratik bir cep telefonu tecrübesi getiren Blackberry Q10, gün içerisinde iş takibini de olabildiğince kolaylaştırıyor. Blackberry Q10’un 8MP çözünürlüklü kamerası, otomatik odaklanma fonksiyonu ile birlikte gün içinde dış çevre ve iç mekan çekimlerinde gece saatlerinde ise karanlık fotoğaf ve film çekimlerinde büyük rahatlık sunuyor.