PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bikini bile giyerim ama...


MetinCeylan
03-31-2008, 15:47
http://www2.internethaber.com/images/news/38658.jpg
Bikini bile giyerim ama...
31 Mart 2008 Pazartesi 14:17
"Bikini giyerim ama Fener forması asla" diyen Ahmet Çakar, yine olay yaratacak. Özellikle de Chelsea maçına dair sözleri ile.


Bikini iddiası ile olay olan Ahmet Çakar, bu kez Chelsea maçı için büyük konuştu. Bu kez iddia konusu bikini değil, 100 bin dolar.

Bir dergiye röportaj veren Çakar iddia için şöyle dedi;
“Şu anda cebimde 100 bin dolar param olsa, Chelsea’nin F.Bahçe’yi eleyeceğine karşılık 100 bin dolarına bahse girerim.” İsteyen herkesle bunu yaparım. Ha böyle bir param yok. Ama şu anda isteyenle Türkiye’de kim olursa olsun Chelsea’nin F.Bahçe’yi eleyeceğine dair 10 bin dolarına iddiaya girerim. Kendine güvenen, 10 bin doları olan gelsin. Chelsea’nın F.Bahçe’yi eleyeceğine bu parayı yatırırım.

"ASLA FORMA GİYMEM"

Röportaja giden muhabir elinde bir de Fenerbahçe forması götürmüştü. Çakar'a "bu formayı giyer misiniz" dedi, yanıtı şu oldu;

"Asla, hayır asla. Giymem, niye giyeyim F.Bahçe forması, niye? Hiçbir takımın formasını giymem. Milli Takım forması hariç hiçbir şekilde, hiçbir takımın formasını giymem. Başkası giyebilir ama ben ne iddia uğruna ne de şov uğruna hiçbir takımın formasını giymem.

"BİKİNİ GİYERİM AMA"

"Bak, bikini giyerim ama asla Fener forması veya bir takımın formasını giymem. Bak bu da espriydi, bunu da yaz. Bikininin esprisi olur, formasın esprisi bile olmaz. (Kaynak: FutbolExtra)

kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=135037

geist-madchen
03-31-2008, 15:55
bu adam iyice kaşınıyo yaa :d