PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avşa Adası


Leyla_Kalkmaz
05-16-2013, 13:46
Merhaba değerli misafirlerimiz,
Sizlerden gelen destek talepleri doğrultusunda gelen sorulardan biride avşa adasında günü nasıl geçirelim (http://www.avsa-adasi.com.tr/gunu-nasil-gecirelim.html) konusudur.
Bizde bu soruya kendimizce yanıt vererek sizlerin avşa adası tatilinizde neler yapabileceğiniz konusunda bilgiler vermek istedik. İlk olarak önerimiz güne erken başlamanız. Çünkü adamızın sabahları çok güzeldir. Sahil boyunca yapacağınız kısa bir yürüyüşten sonra iskele meydanında bulunan çeşitli pastahanelerin nefis çeşitlerinin tadına bakarak güne keyifle başlayabilirsiniz. Ayrıca rıhtım bölgesinde bulunan çay bahçelerindede yapılan kahvaltının keyfini hiç bir yerde bulamassınız.
Adamızda gününüzü bir çok alternatif ile değerlendirebilirsiniz. Denize girmeyi ve güneşlenmeyi seviyorsanız avşa adasının eşsiz güzellikteki plajları sizleri bekliyor. Adanın dört bir yanında değişik noktalarda bulunan bu plajlar sizlere kendinizi özgür hissettirecek. Bu koylara özellikle sabah saatlerinde gitme imkanınız varsa kahvaltınızı burada yer alan restoranlarda yaparak güne keyifle başlayabilirsiniz. Manzara ve ıortamın müthiş olduğu bu anlarda sessizliğin ve huzurun ruhunuzun derinliklerine yansıdığını göreceksiniz. Akşam saatlerine özellikle gün batımına kadar hoşça vakit geçirebileceğiniz bu plajların haricinde yapacağınız bir siesta geceye dinç başlamanızı sağlayacaktır.
Tracking vs türü gezilerden hoşlanıyorsanız adamızı karadan gezebilir farklı açılardan avşa adasını görebilirsiniz. Bu gezi planı içerisinde yiğitler köyü (http://www.avsa-adasi.com.tr/yigitler-koyu.html) ve çevresinde biraz vakit geçirip dinlenebilirsiniz.Adamızda bu yıl başlayan tekne turu ile bir gün boyunca bir çok plaj ve koyu denizden görüp yüzme şansını elde edebilirsiniz.
Geceleri ise farklı alternatifler karşınıza çıkar. Tavernalar, türkü evleri, club barlar, cafeler ve discolar eğlence sevenlere gecenin geç saatlerine kadar hizmet veriyor. Ayrıca avşa caddeleri üzerinde yapacağınız bir yürüyüş ile adamızın alışveriş mekanları ile beraber geceyi geçirebileceğiniz alternatif mekanları bulabilirsiniz.
Tüm bunları değerlendirme altına alarak geçireceğiniz bir günün planını yapabilirsiniz. Her ne plan yaparsanız yapın adamızndan hiç sıkılmayacağınız garanti ederiz.
http://www.avsa-adasi.com.tr/images/avsa-adasi.gif (http://www.avsa-adasi.com.tr/)
Bir önceki konumuz olan Otel Tatili (http://www.avsa-adasi.com.tr/otel-tatili.html) adlı yazımızıda okumanızı öneririz.


Kaynak: http://www.avsa-adasi.com.tr/gunu-nasil-gecirelim.html