PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cep Telefonu


Buroteknik
04-18-2013, 13:11
Cep telefonu, adından da anlaşılacağı gibi cepte taşınabilecek kadar küçük boyutta ve geniş kapsama alanına sahip, en yaygın kullanılan iletişim aracıdır. Ülkemizde tüm telefonlar GSM standardını kullanarak çalışır.

Firmaların tüketiciye sunduğu modeller görünüş ve tuşların erişimine göre farklılık göstermektedir. Bunlar; normal yani düz, kapaklı ve kızaklı olarak 3’e ayrılmaktadır. Teknolojinin iyice gelişmesi ile neredeyse her günün ardından yeni bir cep telefonu modeli piyasaya sürülmektedir.

http://img607.imageshack.us/img607/4725/ceptelefonu.png

Telefonların kullanıcıya sunduğu hizmetler üreticilerin inisiyatifine göre değişmektedir. En yaygın kullanılan hizmetlerin başında ise sesli görüşme ve kısa mesaj bulunmaktadır. Sesli görüşme ve kısa mesajın yanı sıra cep telefonu (http://www.buroteknik.com/cep-telefonu) kullanıcıları, müzik çalar, video, oyun, internet, veri transferi gibi birçok uygulamayı da kullanabilmektedir.

Gelişmiş ve teknolojiyi yakından takip eden cep telefonu modellerinde dokunmatik ekran özelliği de bulunmaktadır. Birçok firma normal, kızaklı, kapaklı veya dokunmatik ekrana sahip cep telefonu modellerini tüketici ile buluşturmaktadır.

Cep Telefonu Fiyatları

Günümüzde cep telefonu (http://www.buroteknik.com/cep-telefonu) olmayan insan neredeyse kalmadı. Hatta birçok tüketici ikinci, üçüncü telefonu alıp kullanmaktadır. Sizde hediye etmek için veya günlük kullanım için Samsung cep telefonu (http://www.buroteknik.com/cep-telefonu-html/Samsung/418-6) veya Nokia, iPhone, Blackberry, HTC, LG gibi kaliteli markaların sunduğu modellerden birisini tercih edebilirsiniz.

• BlackBerry Z10 Siyah: 1,685.72 TL
• Samsung i9300 Galaxy S3 Beyaz - Paralel İthalat: 1,137.95 TL
• Apple iPhone 5 32GB Beyaz: 2,352.62 TL

Firmaların yaptığı indirimlerden ve kampanyalardan yararlanmak için sürekli internet sitesini takip etmeniz gerekmektedir. Bu sayede alacağınız cihazı piyasa fiyatının altında bulabilirsiniz. Yüzlerce cep telefonu modelini incelemek ve sipariş vermek için http://www.buroteknik.com/cep-telefonu internet adresini kullanabilirsiniz.