PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdek Otelleri


hasim_albayrak
04-12-2013, 00:12
Merhaba değerli okurlarımız;

Bu yazımızda sizlere erdek otelleri web siteleri (http://erdek-otelleri.blogspot.com/2013/03/erdek-otelleri-web-siteleri.html) hakkında bilgi vereceğiz.

Erdek otelleri bölge üzerine yayın yapan web sitelerinden karşınıza çıkacak konaklama tesislerine verilen isimdir.Bu yayınlar metin veya görsel şeklinde yapılan tanıtımlar olabilir.Tanıtımlar arama motorlarından özellikle google arama motorundan yeni müşteriler edinmek için gereklidir.Web sitelerinden yapılacak tanıtımlar her zaman işletmenize yarar sağlayacaktır.

http://1.bp.blogspot.com/-mQCW-M3Cqwc/UU2y9E_QBbI/AAAAAAAAApE/I813Azc2dws/s1600/520x92.gif (http://www.erdek-erdek.com/)


Bu konuda çalışma yaptırabilmek için erdek (http://www.erdek-erdek.com/) tanıtımı yapan firmalara ihtiyacınız vardır.Günümüzde bu hizmetleri sunan bir çok web sitesi yer bulunmaktadır. Bunların arasından hizmet ve destek konusunda en kaliteli olan siteleri sizlerle paylaşacağız.

Erdek otelleri;
Hiç şüphesiz bu sektörde uzun yıllardır hizmet veren erdek otelleri tanıtım firmasını tanımayan yoktur. Erdek otelleri tanıtım firması 4 yıllık faaliyet süresinin ilk 2 yılında ücretsiz olarak vermiş olduğu tanıtım hizmetlerini 2 yıldır ücretli, profesyonel olarak sürdürmektedir. Yayınlamış olduğu erdek otelleri (http://www.erdek-erdek.com/erdek-oteller) tanıtım siteleri şuan da hedeflemiş oldukları kelimelerde çok iyi pozisyonlara gelmişlerdir.

Erdek ocaklar otelleri;
Temmuz 2011 ayında yayına başlamış, erdek ocaklar otelleri (http://www.erdekocaklarotelleri.com/) gibi kelimelerde hedeflediği konuma gelmeyi başarmıştır. Belde kapsamında hizmet veren otellerden ziyade bireysel olarak tanıtım yapan otellerin ihtiyaçlarına çözüm aracı olmuştur. Bünyesinde 2 otelin tanıtımını yapan web sitesi kendi sektöründe rüştünü ispatlamıştır.

Erdek Otel ve Motelleri;
Bu web siteside 2012 ylınında yayın hayatına girmiş, böylelikle erdekin en yeni web sitesi olma özelliğini kazanmıştır.Konu olarak erdek otelleri (http://www.erdek.net.tr/) ve motelleri hakkında fiyat ve rezervasyon bilgileri veren bu güzel site gün geçtikçe alt yapısını geliştirerek büyümektedir.

Erdek otelleri tanıtım hizmeti almak ve bizlere ulaşmak için;
http://3.bp.blogspot.com/-9loY-tVHNWQ/UUxJUlkzuaI/AAAAAAAAAjI/9JcUuI9ZDX4/s320/iletisim.jpg (http://www.erdek-erdek.com/iletisim)

Kaynak: http://erdek-otelleri.blogspot.com/2013/03/erdek-otelleri-web-siteleri.html