PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Baykal'ı yaylım ateşine tuttu


_SoN_
03-31-2008, 10:14
http://www2.internethaber.com/images/news/55852.jpg
Baykal'ı yaylım ateşine tuttu
31 Mart 2008 Pazartesi 10:11
Cemil Çiçek'i bu kadar kızgın görmemiştik. Hedefinde CHP lideri Baykal vardı..


Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, “Türkiye’de Iskat-ı Salatçılar var. AK Parti’nin başına bir iş gelse de oradan bir şey kapabilsek... Vallahi zırnık alamazsınız” dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nın Mamak Lale Konferans Salonu’nda düzenlediği Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Çiçek, şöyle konuştu:

NASIL GERİLİM ÇIKARIRIZ HAVASINDALAR

Rahatsız olanlar var: Türkiye’de AK Parti’den memnun olanlar, bir de rahatsız olanlar var. Rahatsız olanlar... Uzunca zamandan beri sistemin kaymağını yiyen, Başbakanları ayağına çağırmaya alışmış, bir telefonla istediği krediyi çıkartabilen, hükümetleri her zaman emrine amade görmeye çalışmış olan bir mütegallibe grup var.

Demokrasi şeker hastası: Türkiye’nin demokrasisinin “şeker hastası” olması muhalefetten kaynaklanıyor. Muhalefet “ülkede nasıl gerilim çıkarırız” diye çalışıyor.

TERLİYOR RAHATLIYOR

Bir muhalefet lideri ya da liderleri düşünün. Sabah 7’de kalkıyor. Oran’da veya uygun yerlerde 1 veya 1,5 saat yürüyor. Biz de yürüyoruz, milletle beraber yürüyoruz. Aradaki fark var. Bazıları 3-5 tane arkadaşıyla yürüyor. Sonra saunaya, Fin hamamına giriyor, terliyor, rahatlıyorlar. Kendilerinin uygun buldukları köşe yazarlarından 3-5 tane çapraz fikri bulup, salı günü Meclis kürsüsüne getiriyorlar. Afralı, tafralı, fiyakalı artistlik pozlarla Türkiye’de siyaset yapılacağını zannediyorlar.

İHA