PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ahmet Çakar bikini kabusunu anlattı


kayısıkentli
03-30-2008, 23:43
F.Bahçe Sevilla'yı elerse bikini giyerim sözüyle Türkiye'nin gündemine oturan Ahmet Çakar, Show Tv ekranlarında yayınlanan 6 Pas programında konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Çakar, Fenerbahçe için yine iddialı konuştu.


Konuşmaya başlamadan önce ekranın sağ alt köşesine "kırmızı nokta" koyduran Çakar, maç başlamadan önce ailesi ve yakın çevresi tarafından telefon yağmuruna tutulduğunu ve maç bittikten sonra da tanımadığı numaralardan arandığını söyledi.

Ahmet Çakar şöyle konuştu:

"Maç sabahı saat 07:00'da uykudan uyanırken "Ahmet Hoca bikini giysene, giyseneeeee" sloganını duydum. Kabus görüyorum sandım. Bir de baktım Türkiye'nin 4 bir yanında aynı slogan: Ahmet Hoca bikini giyseneeee, giyseneee, giyseneeeeee...

Ne düşüneceğimi şaşırdım. Türkiye'de türban krizi, YÖK olayı, Kuzey Irak operasyonu, herşey unutulmuş meydanlar bağırıyor. Ahmet Hoca bikini giyseeeeneeeee.. İş nereye gidiyor diye düşündüm. Emin olmak için tek birşey yapacaktım. Show Tv'den kasedi istemek. Saat 9 suları otobanda gidiyorum. Telefonum susmuyor.

09:30-10:00 suları Fox'a geldim. Ortalık yıkılıyor. Show Tv'den Aybars'a dedim ki ne yap ne et bana kasedi yolla 1 saat içinde. Benim yarışmanın çekimleri başladı. Yarışmacı kızları, çalışanları bikinili görüyorum. Neyse kaset geldi. Kasedi aldım, o bölümünü dinledim. Ve baktım ki benim açımdan problem yok. Bu arada Türkiye'nin yerli mayo firmaları bedava reklam bulmuşlar, fakslar, basın bildirileri geçiyor.

Bu arada Avrupa'nın çok önemli bir otomotiv devinden 2009 modellerimiz için ilgilenir misiniz? diye telefon aldım. Bu arada gözümün önüne hep bikinililer geliyor. Bu arada Sabah'ta yazdığım yazı internette rekor kırmış. Show'da 600, Sabah'ta 1370, Fox'ta 160 bikini var. Bana göndermişler. Bütün gazetelerde ben.

Altında ya etine dolgun bir kadın ya sırım gibi bir manken. Öyle bir durum içindeyim. RTRÜK'E sormuşlar 11'den önce giyemez, 11'den sonra giyebilir demişler. Gündem ben olmuşum. Herşey bitmiş, Türkiye 1 haftadır bir adamı yani beni konuşuyor"

Çakar bu tespitlerden sonra, "Lütfen görüntüleri izleyelim ve eğer bir taahhüt varsa yerine getireceğim" diyerek geçen haftanın görüntülerini yayına istedi.

Görüntülerde Çakar önce "F.Bahçe turu geçerse büyük olay olur. Böyle birşey olursa biki giyerim programda" diyor. Fakat sonra "Bu bir espiri, futbolda herşey olur" diyerek böyle bir taahhütte bulunamayacağını söylüyor.

Görüntülerden sonra Çakar, canlı yayında değil de içeride, kapıları kapatarak soyunma odasında 6 Pas programını yapan kişilere soyunabileceğini söyledi. Çakar'ın bu sözleri stüdyoda gülüşmelere neden oldu. Ahmet Çakar, "Şu anda Türkiye benim bikini giymemi istiyor" diyerek "Ben böyle bir taahhütte gerçekten bulunsaydım, şu anda soyunmaya başlardım. Herkes bana birşey giydirdi 1 haftadır. Ama ben böyle bir söz vermedim. Kapalı devre yapılmış bir espiri ve taahhüt var. Arkadaşlar isterse içeride soyunurum" dedi.

Çakar, "Schalke dışında bir takım F.Bahçe'nin rakibi olur da onu elerse ...." şeklinde konuşarak çok çarpıcı bir iddiada daha bulundu. Çakar, "Bikiniyi 1 hafta konuştu Türkiye, bu espiriyi yaparsam 1 ay konuşulur, lütfen beni konuşturmayın" şeklinde konuştu.
Milliyet

DİGİMAX
03-31-2008, 10:02
:F büyük kabus...