PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ayrılık Sinyali


MetinCeylan
03-30-2008, 18:49
http://resimler.haberler.com/haber/294/ayrilik-sinyali-2_o.jpg (http://www.haberler.com/resim.asp?haber_id=1281294)Resmi büyütmek için tıklayın (http://www.haberler.com/resim.asp?haber_id=1281294) Fenerbahçe'nin Geçen Hafta Liderliği Ele Geçireceğini Tahmin Eden Golcü Futbolcu, Ayrılık Sinyali Verdi.

Fenerbahçe’nin geçen hafta liderliği ele geçireceğini tahmin eden golcü futbolcu, ayrılık sinyali verdi.

Golcü oyuncu yedek kaldığı için mutsut olduğunu söyledi. Semih "Her futbolcu gibi oynamak istiyorum. Kararı hocamız veriyor. Kendimi ilk 11'de göremediğim zaman moralim bozuluyor, ama bunu sahaya yansıtmaya çalışıyorum. Hocama gidip zorla 'Beni oynat diyemem' derken ayrılık sinyali verdi: "Kulübümle anlaşamazsam transfer tekliflerini değerlendireceğim"


BU sezon oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan ve Süper Lig’de attığı 14 golle krallık yarışını önde götüren Fenerbahçeli Semih, 2 haftadır bir başka özelliğiyle ön plana çıkıyor.
Golcü futbolcu önce geçen hafta cuma akşamı oynanan Kasımpaşa maçı öncesi, "Bugün kazanıp lider olacağız" dedi. Semih’in bu tahminine çoğu arkadaşı gülüp geçti. Çünkü kimse ertesi gün Büyükşehir Belediyespor’un Beşiktaş’ı yeneceğine ihtimal vermiyordu. Ancak golcü oyuncunun dediği çıktı ve kendileri 3 puan alırken, sürpriz biçimde kaybeden Beşiktaş da sarı lacivertlilere liderlik yolunu açtı. Chelsea’yi 1-0 yeneriz Dünkü derbi öncesi içine doğan hissi bir kez daha arkadaşlarıyla paylaşan Fenerbahçeli futbolcu, "2-1 galip geleceğiz" dedi. Zorlu 90 dakika tamamlandığında Semih Şentürk yine haklı çıkmanın mutluluğunu yaşarken, Şampiyonlar Ligi’ndeki Chelsea maçını da 1-0 kazanacaklarını ileri sürdü.