PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Derbide muhtemel onbirler


Kalpsiz_
03-29-2008, 10:35
http://www2.internethaber.com/images/news/34166.jpg
Derbide muhtemel onbirler
29 Mart 2008 Cumartesi 08:44
İnönü'de kader maçı.. Beşiktaş mutlak kazanmak zorunda.. Deivid'in yerine kimin oynayacağı kesinlik kazanmadı.


Büyük derbi öncesi Beşiktaş ve Fenerbahçe son hazırlıklarını tamamladılar. İki takım da maç öncesi oldukça iddialı. Bu akşam Beşiktaş İnönü Stadı’nda oynanacak mücadeleyi hakem Yunus Yıldırım yönetecek. Karşılaşma saat 19:00’da başlayacak.

SON 31 MAÇIN 30'ÜNDA GOL VAR

Yakın geçmişteki istatistiklere bakıldığında Beşiktaş- Fenerbahçe derbisinin golsüz bitme olasılığı çok düşük görünüyor. Çünkü iki takımın son 31 maçından sadece bir tanesi 0-0 (2006-07 sezonu 14. hafta) bitti.

Bunun dışındaki 24 lig, 5 Türkiye Kupası ve bir Süper Kupa mücadelesinde devler toplam 90 gol kaydetti. Fenerbahçe, bu sezonki lig mücadalesinde çıktığı deplasmanlarda, Beşiktaş'ın iç sahada attığından daha fazla gol attı.

BAHİSTE FAVORİ YOK

Diğer taraftan derbi öncesi açıklanan bahis oranlarına göre bugün favori yok. Önceki gün programı yayınlanan İddaa, iki takımın da galibiyetine bire 2.30 veriyor. Beraberliğin oranı ise bire 3.

BEŞİKTAŞ'IN OLASI İLK 11

Rüştü, Ali Tandoğan, Gökhan Zan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Delgado, Tello, Holosko, Nobre 11'iyle çıkması bekleniyor.

FENERBAHÇE'NİN OLASI İLK 11

Teknik direktör Zico Deivid'in yerine kimi oynatacağına karar veremedi. Kazım ve Maldonado arasında gidip geliyor.

Volkan Demirel (Serdar), Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Kazım (Maldonado), Selçuk, Aurelio, Uğur, Alex, Kezman.

KİMLER YOK

Beşiktaş'ta Bobo ve Ricardinho, Fenerbahçe'de ise Deivid ve Roberto Carlos yok.

İNÖNÜ'DE SON 10 MAÇTA FENER ÖNDE

Beşiktaş'ın stadı İnönü'de, son yıllarda Fenerbahçe'nin rakibine karşı üstünlüğü bulunuyor. Ezeli rakipler arasında bu statta yapılan son 10 karşılaşmada Kanarya, rakibine 5-4 üstünlük sağladı. Bir maç ise berabere bitti. F.Bahçe'nin 16 golüne Kartal 15 golle karşılık verdi.

İHA