PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsunspor Kulübümüzün 23. dönem başkanı Emin Kar seçildi


_SoN_
07-23-2012, 14:13
http://www.samsunspor.org.tr/Handlers/ImageHandler.ashx?/File.axd=DgHyxXirPl+0KuxsyMvA/u7uHzhyCR7c
Samsunspor Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kongresi Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Faaliyet raporlarının okunmasıyla başlayan kongremizde Hakkı Tomaç Başkanlığındaki Divan Kurulumuz, kongre üyelerine söz verdi. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ın da birer konuşma yaptığı kongremizde 22. dönem başkanvekilimiz Fethi Eldemir, faaliyet raporlarını kabul eden kongre üyelerine teşekkür konuşmasında bulundu.

Kongrede daha sonra seçimlere gidildi. Bu sırada söz alan efsane kaptanımız Emin Kar, "Eğer bir liste çıkmazsa bu takımın kayyuma gitmesi taraftarı değilim. Eğer kayyum bize bir fayda sağlayacaksa, kayyuma gitsin ben çekilirim. Eğer kayyuma gitmeyecekse benim listem hazır. Bizde bu işi yapacağımıza inanıyoruz. Benim arkamda genel kurul üyelerinin olmasını istiyorum. Başka liste varsa ben yokum. Eğer kayyuma gidecekse de bunun karanın genel kurul tarafından verilmesini istiyorum" dedi ve Divan Kurulu'na yönetim listesini sundu. Bu arada kongrede başka başkan adayı çıkmaması üzerine seçimlere gidildi ve Emin Kar Kongre üyelerimizin alkışlarıyla Samsunspor Kulübümüzün 23. Dönem Başkanı seçildi.

Başkanımız Emin Kar, kendisini başkan seçen kongre üyelerine yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Sayın hazirun, Büyük Samsunspor’umuzun değerli kongre üyeleri ve kıymetli Samsunsporlular...

Bugün tarihi bir kongre yaşadık. Samsun’un en büyük markası olan Samsunspor’umuzdaki belirsizlik ortamını kaldırmak için burada toplandık.

En başından beri söylediğim bir şey vardı; ben adayım demedim. Sadece, ‘eğer Samsunspor için bütün çareler tükenecekse ve takım ortada kalacaksa ömrünü Samsunspor’a adamış, bu şanlı formayı defalarca giymiş, kaptanlık yapma şerefini taşımış eski bir futbolcusu ve daha da ötesinde bir Samsunsporlu olarak görevden kaçma şansımız olamaz’ demiştim.

Gönül isterdi ki, Samsunspor çok daha rahat bir ortamda bulunsun ve bu göreve talip olmak bu kadar zor olmasın. Ancak geçmiş geçmişte kaldı artık. Biz önümüze bakmak zorundayız.

Samsunspor benim ya da kişilerin değil; Samsunspor hepimizin. Ben ve arkadaşlarım buraya kimseyle kavga etmeye gelmedik. Bir olalım birlik olalım. Kişisel sorunları, anlaşmazlıkları bir tarafa bırakalım. Kimseye kırgın değiliz, kimseye kızgın değiliz. Kimsenin de bize kırgın olmasını istemeyiz. Camiada bir barış ve bütünlük ortamı oluşturmamız gerekiyor. Lütfen herkes buna bir katkı sağlasın. Her Samsunsporlu bizim için değerlidir.

Evet, biz bir yönetim oluşturduk ancak şu iyi bilinmelidir ki, içinde Samsunspor sevgisi taşıyan, Samsunspor’a maddi-manevi katkı sağlamak isteyen herkese kapımız açıktır. Şehrin mülki ve idari amirlerinden iş adamlarına kadar herkesin desteğini ve yol göstericiliğini bekliyoruz.

Artık her zamankinden daha çok, Samsunspor için fedakarlık yapma zamanıdır. Şehirde adeta bir seferberlik ilan etmemiz gerekiyor. Önümüzde daralan süreçle birlikte sıkıntılı bir tablo var. Ancak sizlerin de desteğiyle, birlikte hareket etme olgusuyla aşılamayacak engeller değil bunlar. Şu kapıdan çıktığımız andan itibaren çalışmalarımıza başlayacağız.

Samsunspor’un benim için neler ifade ettiğini eminim hepiniz anlıyorsunuzdur. Hayatımı tamamen değiştirdi Samsunspor ama ben küsmedim, aksine daha da sevdim onu. Sizler de küsmeyin, daha çok sevin.

Bu takımın futbolcusu oldum, kaptanı oldum, idari yöneticisi oldum ve şimdi de başkanlık gibi her Samsunsporlunun en büyük hayallerinden birisi nasip oldu. Allah’a şükrediyorum.

Hedefle ilgili şunu söyleyebilirim. Bizim hedefimizi süreç belirleyecek. Yola çıkacağız, yola çıkmak mesele değil. Bu yolda kimler, hangi şartlarda yanımızda olacaklar. Enerjimiz, gücümüz sağlanırsa biz de hızlı gideriz; Samsunspor’umuz hemen Süper Lige döner ama gerekli destekler olmazsa bizim bu yükü taşıma şansımız da olmaz.

Buradan ilk etapta eski başkan Sn. Kazım Yılmaz ve Ak Parti İl Başkanı, Samsunspor eski başkanlarından Sn. Fuat Köktaş’a destek sözleri için teşekkür ediyorum. Bu saatten itibaren kim Samsunspor’a bir kuruş yardımcı olursa ona da teşekkür edeceğiz, onun da adını anacağız.

Samsunspor bu şehrin sevdasıdır, gururudur, en büyük temsil aracıdır. Samsun’un tek takımı Samsunspor’dur. Allah yardımcımız olsun. Hayırlı olsun."

Samsunspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Yönetim Kurulu Listesi:

YÖNETİM KURULU ASİL LİSTE:
1- Emin Kar
2- Erdem Eynel
3- Ayvaz Yılmaz
4- Hayati Ergür
5- Tayfun Yüce
6- Ali İhsan Hasanpaşaoğlu
7- Akın Üner
8- Nilşah Alptekin
9- Mehmet Yılmaz
10- Turgut Koldere
11- İsa Kınık
12- İbrahim İnan
13- Ali Kemal Gedikli
14- Mehmet Tuğsan Çakır
15- Akan Yüksel
16- Basri Kul
17- Recep Hun
18- Mehmet Bank
19- Ruşen Okul
20- Doğan Atlı

YÖNETİM KURULU YEDEK LİSTE:
1- Salih Çakır
2- Mustafa Kar
3- Cemal Gümüş
4- Şaban Aydın
5- Tahir Çatalkaya
6- Serkan Ay
7- Halil İbrahim Taş
8- Selçuk İleri
9- Şendoğan Çakmaker
10- Recep Çetir
11- Yücel Beker
12- Ekrem Çelik
13- Orhan Köseoğlu
14- Mehmet Karamangil
15- Recep Çalışkan
16- Fatih Süne
17- Recep Akyol
18- Özkan Us
19- Ali Sürel
20- Erkut Demircioğlu

DENETİM KURULU ASİL LİSTE:
1- Hakkı Tomaç
2- Murat Alanyurt
3- Serdar Arif Bayramkaya

YEDEK LİSTE:
1- ömer Ulubay
2- Mehmet Zeki Gedikli
3- Akın Kıyıcı

DİSİPLİN KURULU ASİL LİSTE:
1- Sedat Demirci
2- Orhan Bülbüloğlu
3- Cengiz Engin

YEDEK LİSTE:
1- Kamuran Çubukçu
2- Alaattin Güngörmüş
3- İsmail Okutgen