PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : almanya ek iş arayanlar


kullanıcı1
07-19-2012, 00:09
http://is-arayanlar.net/ek-is/evlere-ek-is-veren-firmalar/
Evlere ek iş veren firmalar her geçen gün sayılarını artırırken evde yapılabilecek iş kolları da artıyor. Yaşanan ekonomik gelişmelere paralel olarak artık çeşitli nedenlerden dolayı tam gün çalışamayan yada evden çalışarak ek gelir elde etmek isteyen kişilerin seçebilecekleri pek çok alternatif iş bulunuyor.
http://is-arayanlar.net/evde-is/evlere-mandal-isi-veriyoruz/
Bayanların en çok tercih ettikleri işler iplik temizleme, boncuk işleme, nikah şekeri ve bebek şekeri yapımı,evlere mandal işi, evden yemek satışı, pasta kurabiye hamur işi yapımı ile evde ütü hizmeti gibi iş kolları olurken bunların yanı sıra pek çok kişi de internet tabanlı işleri evlerinden yaparak para kazanıyorlar.
http://is-arayanlar.net/ilanlari/evden-yemek-satisi/
Sayfamız Almanyada iş arayan kişiler için özel olarak oluşturulmuş bir iş arama motorudur. Yoğun ziyaretçi sayısına sahip olan sayfalarımız üzerinden ilanlarınız kısa sürede yüzlerce kişiye ulaşır. Yeni almanya iş ilanları Sayfamıza ilan vermek tamamen ücretsiz olup ilan vermek için üye olma zorunluluğuda bulunamamaktadır. Sayfamıza iş arama ilanı vermek için yapmanız gereken tek şey yorum bölümünden kendinizi ve niteliklerinizi içeren ilan metniniz ile beraber iletişim bilgilerinizi eklemektir. Sayfamıza Almanyada yaşayan ve iş arayan kişiler ve Türkiyede yaşayıp Almanyada çalışmak isteyen kişiler ilan verebilirler. http://is-arayanlar.net/is-arayanlar/almanya-is-arayanlar/