PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Seocu Tasarım | Web Tasarım, Seo ,Grafik Tasarım


sefagedik
07-08-2012, 12:42
Seocu Tasarım | Web Tasarım, Seo ,Grafik Tasarım
2012 yılında Seocu Tasarım ® profesyonel, eğitimli ve geniş kadrosu ile İnternet hayatında faaliyet göstermeye başlamıştır. Seocu Tasarım ® Web Tasarım, SEO (Arama Motoru Optimizasyonu), Grafik Tasarım ve Kurumsal Kimlik Kartı hizmetlerini profesyonel bir şekilde sunan bir kuruluştur. Seocu Tasarım ® olarak müşterilerimizin ürünlerinin ve hizmetlerinin hedef kitlelere daha hızlı ulaşmasını sağlarız. Müşterilerimizin isteklerini dinler ve onlara her daim “hizmet için hizmet” anlayışı ile yaklaşırız.
Amacımız para kazanmak değil topluma faydalı olabilmek ve müşterilerimizin hizmetlerimizden memnun kalmasını sağlamaktır. Şirketimiz İstanbul’da ikamet etmektedir ancak sadece İstanbul’da ki kişi veya kurumlara değil tüm Türkiye’ye hitap etmektedir. Seocu Tasarım ® şirketimizin çalışanları gayet prezantabl, profesyonel ve eğitimli kişilerden oluşmaktadır.
Farkımız Kalitemiz Ve Referanslarımızdır.

HİZMETLERİMİZ

Web Tasarım
Web tasarım (http://www.seocutasarim.com) konusunda aradığınız hizmet, beklediğiniz başarı, hedeflediğiniz sonuç yüzde yüz gerçekleşsin istiyorsanız, Seocu Tasarım® tüm isteklerinizi karşılayacak gerekli özelliklere sahip tek firmadır. Bir ürün hakkında dünyanın neresinde olursanız olun bilgi sahibi olmanın tek yolu olan web sayfaları sizi ve ürününüzü temsil eden tanıtım mekanizmanızdır. Bu kadar önemli bir işleviolan web sayfanızı en iyi şekilde tasarlayacak ve devamında kusursuz hizmetine devam edecek Web tasarımında öncü firma Seocu Tasarım® sahip olduğunuz değeri daha da yukarılara çıkarıyor. Seocu Tasarım® deneyimli, her zaman öğrenen ve kendini geliştiren kadrosuyla Web tasarımından beklenen ne varsa size fazlasıyla sunuyor. İşlerinizde Seocu Tasarım® farkını anında göreceksiniz.Web tasarımında profesyonel bir firmayla çalışmanın ne kadar başarıyı arttırdığı, kalitenin getirdiği değişimi, devamı gelen hizmetlerle sorunsuz çalışmayı Seocu Tasarım® ile yaşayacaksınız. Eğer işinizin başarısı bir kerelik değil sürekli olsun istiyorsanız Seocu Tasarım® Web tasarımında yeni olan ve geleceğe bugünden ışık tutan tasarımlarıyla firmanızı web sayfalarında ilk sıraya yerleştiriyor. Seocu Tasarım® ile çalışanlar Web tasarımı gerçekten nasıl yapılır görüyor ve zirvenin sahibi oluyor.

Arama Motoru Optimizasyonu (Seo)

Bilgi çağında günümüz teknolojileriyle kişilerin ve firmaların sahip olması gereken olmazsa olmaz web sayfaları kişi ya da firmaların başarıları ve kaliteleri açısından son derece önemlidir. Bu önemin farkında olan seocu web tasarımı, sadece web sayfasının var olmasının yeterli olmadığının da bilincinde olarak son derece başarılı arama motoru optimizasyonu (seo (http://www.seocutasarim.com)) çalışmalarına sahiptir. Bir web sayfasının tasarımının orijinalliği ve profesyonelliğinin yanında arama motorlarında ilk sırada yer alması gerektiği tartışmasız gerçekliği sebebiyle Seocu Tasarım® arama motoru optimizasyonu (seo) çalışmalarıyla web sayfanızı ilk sıraya yerleştirme garantisi verir. arama motoru optimizasyonu (seo) olmadan web sayfasının başarısı söz konusu olmayan sanal dünyada web sayfanızı, yaptığıarama motoru optimizasyonu (seo) ve son derece profesyonel hizmetleri sayesinde siz de web sayfanızın arama motorlarında ilk sırada olduğuna şahit olacaksınız. Gün geçtikçe değişen kurallara uygun arama motorları optimizasyonu (seo) yapan Seocu Tasarım® firması deneyimli ve bilgili personeliyle sizleri ilklerin arasına alıyor.



Grafik Tasarım
Görsel olarak dikkat çekmeyi başaran, başarılı grafik tasarımlarıyla seocu tasarım, en kaliteli grafik tasarımlarıyla ünlüdür. Seocu tasarım, günümüz web sayfalarında görselliğin önemi bilinciyle tartışmasız özgün ve profesyonel tasarımlarıyla web sayfalarınızı desteklemektedir. Seocu tasarım hazırladığı grafik tasarımlarıyla web sayfanızı arama motorlarında ilk sıraya yükseltmektedir. Teknoloji ve tasarımın en kaliteli birleşimiyle yaptığı profesyonel tasarımlarıyla grafik tasarımına bambaşka bir boyut kazandırmış olan seocu tasarım, kişisel ya da kurumsal hizmetleriyle kalitenin ilk adresidir. Web tasarımı, grafik tasarımı, seo hizmetleriyle firmaların çalışmak için ilk tercihi olan seocu tasarım, her biri işinde başarılı, kendini geliştiren profesyonel kadrosuyla fark yaratmaktadır. İş hayatında ön planda olmanın zorluklarını ortadan kaldıran seocu tasarım, hizmet kalitesi ve güvencesiyle başarıdan başarıya koşmaktadır. grafik tasarımı en gelişmiş, en teknolojik hizmetler ile yapılan seocu tasarım firmasında, hizmet sonrası destek ile de kaliteden asla ödün vermez. Siz de Seocu tasarım ile grafik tasarım çalışmaları konusunda başarılı sonuçlar elde edebileceğiniz gibi web tasarımı ve seo çalışmaları konusunda da iş ortaklığı yapmak ve başarılarınızı arttırmak isteyeceksiniz.
Seocu Tasarım ®’ın diğer profesyonel hizmetlerinden biri olan Grafik Tasarım (http://www.seocutasarim.com) ile logo, banner, reklam banner, kartvizit, broşür, dergi kapak tasarımı vs hizmeti vermekteyiz.


İLETİŞİM
Gsm : 0 536 327 92 02
Gsm 2 : 0 535 061 53 98
Eposta: seocutasarim@gmail.com

Www.SeocuTasarim.Com

REFERANSLARIMIZDAN BAŞLICALARI


Yemek Tarifleri (http://www.nefistariflermutfagi.com)
Vale (http://www.valeadamlar.com)
Kurye (http://www.112kurye.com)
Ukash (http://www.ukash.me)
Makale Yazarları (http://www.makaleyazarlari.com)