PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ofis Mobilyalarında Markalaşma


obadem
07-07-2012, 13:12
Gelişen teknolojik yenilikler her alanda olduğu gibi ofis mobilyaları (http://ankaofis.net) alanında hizmet veren firmalarında kendini optimize ettiği bir süreç halini aldı. Bu süreç firmaların kendi markasını oluşturmakta bir öncülük olduğunuda söylemeden edemeyeceğiz.

Ofis mobilyaları (http://www.ankaofis.net/Ofis_Mobilyalari) üretici olarak kendi özügün markanızı oluşturmak sanki yeni bir çocuğunuz olduğu andaki heyecanı veriyor insana. Öyle ki çizimleri yapılan bir büro mobilyaları (http://www.ankaofis.net/Ofis_Mobilyalari/Yonetici_Masalari) ürününün tüm süreçlerini incelediğinizde çok değişik heyecanlara giriftar oluyorsunuz.
Sektör içinde yıllardır hiç bir değişiklik bile yapmadanaynı modeli üretip satan firmalaı anlamak çok güç. Öyleki bir santim bile değişiklik yok. Bu değişen dünya modelinde nereye kadar gide bilinmez.

Marka olmak bu yazıda yazdığım gibi çokta kolay biro lay değil. Çünkü sizinle birlite bu sektörde çalışan bir yığın firma var. Hele ki çalıntı modellerin kol gezdiği bu süreçte ve fabrikasyon ürünlerin kaliteden çok uzaklaştığı bu karmaşada, marka olmak gerçekten çok zor.
Makam Takımları (http://www.ankaofis.net/Ofis_Mobilyalari/Makam_Takimlari) olarak 2012 yılında sadece bize özgün çizimlerin yer aldığı bir catalog oluşturmayı ve sadece bize özgün ürünlerin sergilendiği bir web sitesi oluşturmayı hedefliyoruz. Marka olabilmenin özgüveni ile yeni bir sezonu daha açmanın mutluluğu içindeyiz.Büro Mobilyaları (http://ankaofis.net)