PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Excutive Makam Takımı


obadem
07-04-2012, 11:08
Anka ofis mobilyaları (http://ankaofis.net) sistemleri olarak Excutive makam masası (http://www.ankaofis.net/Ofis_Mobilyalari/Makam_Takimlari)nın üretiminde bulunduğumuz için gurur duyuyoruz. Çünkü ince işçiliği ile kompleksli bir üründür. Bu ürünü sizinle buluşturan kaliteli büro mobilyaları (http://ankaofis.net) uzmanlarımıza teşekkür ediyoruz. Kesinlikle tavsiye ettiğimiz bir ürün. Diğer Makam Masaları ve Makam Takımları (http://ankaofis.net)ürünleri için tıklayınız.


Ofise anlam kazandıran bu güne gelinen noktada harcanılan tasarım uğraşısının uygulamada varılan en yüksek noktası. Çalışmanın aslında bir felsefesi olduğu ve bu felsefenin bilime dönüşümünün kanıtıdır. Tasarım ve üretim mantalitesinde düşüncenin ve materyalin kendisini ifade edebilmenin bir başka yoludur.
Üretimin aslında felsefe olmadan olmayacağını hayatı şekil vermenin ofis çalışmalarından geçtiğini ve kendini anlatmadan ifade edebilmenin en etkili yoludur.
Excutive ofis makam takımı insanın iş hayatındaki güven ve vizyon sahibi olduğunun bir göstergesidir. Sade ve düz hatlarıyla İtalyan ve Amerikan esintili bir modeldir.
Ofis Mobilyası (http://www.ankaofis.net/Ofis_Mobilyalari) makam grubunda ahşap doğal kaplamanın vazgeçilemez olduğunu, çalışan insanı ancak ahşap çalışma masalarının tamamlayacağını çok iyi anlatan bir ofis mobilyasıdır.