PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anka Tasarım Mobilya


obadem
06-18-2012, 17:34
Site adı: Anka Tasarım Mobilya
Kuruluş: 1992
Site Dili Türkçe-Opencard
İçerik: Ofis Mobilyaları


Firmamız Olan Anka Tasarım Mobilyaları 1992 yılında yazıhane mobilyaları diye başlayan ofis mobilyaları, büro mobilyaları sektöründe var olmuş yazıhane masaları büro mobilyaları oradan da ofis mobilyalarına geçişteki süreci gelişimle tamamlamıştır.

Günümüzde çağdaş yaşamın vazgeçilmezi olan iş hayatında ofis mobilyaları da vazgeçilmez olmuştur. Günümüz modern ve çağdaş dünyası modern ve çağdaş konsepti beraberinde kurmuştur. Makam masalarından toplantı masalarına. Yönetici masalarından personel masalarına. Karşılama bankolarından dosya dolaplarına pek çok alanda gelişim göstermiştir.

Bütün ürün çeşitlemesinde var olan firmamız 1990 yılından beridir büro mobilyalarında iyi bir gelişim göstermiştir.

Makam Takımları (http://ankaofis.net/Makam_Takimlari)nda hümanist bir çizgi izlemiş olup. Firmaların yönetim kurulu başkan odalarının mobilyasında bu makam göstergesini mobilyasına da yansıtabilmiştir.
Makam masalarında önder bir kuruluş olmuş , üretici kimliğiyle tasarlamış olduğu ürünlerde kendisine aittir.


Toplantı masaları (http://ankaofis.net/Toplanti_Masalari)n dalında yine makam masasına uygun aynı çizgide toplantı masaları tasarlama ve üretme konusunda başarılı olmuştur.


Büro mobilyaları (http://ankaofis.net) dalında makam masaları nasıl vazgeçilmezse toplantı masaları da vazgeçilmezdir.

Çalışma masaları (http://ankaofis.net/Personel_Masalari) üretmede ana düşünce birlikte çalışan insanlara rahat çalışabilme ortamı sunmak ön görülmüştür.


Ofis çalışmaların çok önem taşıdığı bugün daha iyi bilinmektedir.Birlikte çalışma ortamları kurmak yine çoklu çalışma masaları ( Workstation) tasarlamak ve üretmek gereklidir.Firmamız bu konuda tek kişi çalışma masasından sonsuz çalışma masalarına kadar üretim ve satış yapabilmektedir.Büro mobilyaları dünyasında bütün bu kategoride .Makam masaları,yönetici masaları,çalışma masaları,toplantı masaları ve karşılama bankolarında hem tasarlama hemde üretim yapabilmektedir.Çalışma hayatında tüm mobilya ihtiyaçlarını karşılamaktadır.