PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uçak biletleri Tanitim


adler
06-18-2012, 15:37
Uçak biletleri (http://www.biletsorgula.net) rezervasyonu ve satın alma işlemlerinde size özel, kullanıcı dostu ara yüzü ile internet üzerinden uçak bileti rezervasyonu yapmak isteyen kullanıcılara yenilikçi ve modern yapısı ile uçuş alternatifleri sorguluyor ve satışını yapıyor.
Uçak biletleri (http://www.biletsorgula.net) arayan kullanıcıların Yurtiçi uçuşları olan; Türk Hava Yolları, AnadoluJet, SunExpress, AtlasJet ve BoraJet havayollarının uçak biletlerini karşılaştırmalı olarak tek bir noktadan satışını yapıyor. Bünyesinde satışı olmayan Pegasus ve Onur Air in biletlerinin ise arama sonuçlarını toplu olarak ekrana yansıtıyor ve devamında ilgili havayolunun sitesinden almanıza yardımcı oluyor.
Türkiye’deki tüm havayolu şirketlerinin seferleri ve uçak biletleri bir yerde. Uçak biletleri (http://www.biletsorgula.net) aramalarında size uygun uçuşları bulmak için her havayolunun internet sitesine ayrı ayrı giriş yapmak yerine tek bir noktadan; saat, aktarma, aktarma süresi, havayolu, fiyat kriterlerine göre kıyaslamalar yaparak sizin için en uygun uçuşu seçebilir ve güvenli bir şekilde uçabilirsiniz.
Kaynak : UZMANTV

Konu : Uçak biletleri (http://www.biletsorgula.net)
Site Adresi : biletsorgula.net