PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Medyum Yakup Hoca


alex57
06-16-2012, 12:10
Bir medyumdan randevu aldınız ve görüşmeye mi gideceksiniz ? Karşınızda ki kişinin medyum olmadığını nasıl anlarsınız hiç fikriniz var mı ?
Gerçek medyum (http://www.medyumyakup.com/) işini ön planda tutar ve maddiyatı arka planda tutar.Medyuma doğru bilgiyi verirseniz siz söylemeden sorununuzun ne olduğunu bilendir.Gerçek Medyum parayı alana kadar değil sonucu alana kadar sizinle ilgilenendir ve size asla müşteri gözü ile bakmayandır. Bu tür davranışlar sergileyen ve en önemlisi ruhsat sahibi olan medyum gerçek medyumdur.Biliyorsunuz ki ülkemizde medyumluk resmileşti ve ruhsatlandı.Artık medyumlar ruhsat alıyorlar, ruhsatı olmayan medyumlara itimat etmeyiniz.

Medyumlar vefk ilmi ile ilgilenir ve siz istediğiniz taktirde uygularlar.Medyumların yaptığı bazı vefkler ve açıklamalarını sizlerle paylaşalım;

Evlilik için vefk;

Bekar ve dulların evlenmesi için yapılan Vefktir.Ayrıca sevileni razı etmek ve yahut mani olan varsa rızasını almak için yapılan özel bir uygulamadır.

Bağlılık vefki;

Yapılan vevfkte sürekli yanınızda olmasını istedğiniz kişiyi medyuma söylüyorsunuz; medyumda o kişiyi size bağlı bir hale getiriyor.Kişi sizi Terk etmez ve ayrılmaz, olmaz gözü dışarıda olmaz size tam anlamıyla bağlanır.

Sitediğinizle evlenme vefki;

Vefk yapıldıktan sonra kısa bir süre içinde kişi evliliğe sıcak bakar, birbirlerine daha uyumlu çift olur.Bunlar gibi bir çok vefk medyumlar tarafından yapılmakta ve başarı elde edilmektedir..Medyumlar sadece vefk ile kalmaz öbür dünya ile iletişime geçer ve bunu yaparken iki türlü yaparlar.Bu medyumun ilmine göre değişebilir bazıları fiziksel olarak yapar,bazıları manevi olarak yaparlar.Büyü yapar fakat büyü yapmak kişinin ilmine göre değişebilir.Her medyum (http://www.medyumyakup.com/) yapamaz. Cinler ile iletişime geçebilirler.

http://www.medyumyakup.com/