PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Medyum Yakup


mywp
06-16-2012, 11:30
İhtiyacı olanlar için medyum yakup hoca resmi web sitesinden sizlere hizmet vermektedir. İnsanlar yaratılışları gereği içinden çıkamadıkları durumlar olabilir. Bu durumlarda kendi kendine zarar vermemesi için medyumlara ihtiyaç duyar. Medyumlar insanları zihinsel olarak rahatlatır, sorunlarına yardımcı olarak onların düşüncelerini hafifleştirmek için yardımcı olur. Medyum daha da genel olarak düşünür isek medyumlar ve hocalar ile parapsikoloji, fizikî âleme tesir eden ****fizik şeyleri konu edinen bir ilim dalıdır ve dünyada genel bir ilgi ve alakaya sahiptir.
medyum (http://www.medyumyakup.com/) hocalara karşı bir önyargı vardır. Toplumda bu mesleği yapanlara eskiden bu yana olumsuz bakılmıştır bunun nedeni ise ülkemizde insanları sahte isimlerle dolandırarak ben medyumum diyerek para kazanan insanlardır... Bunu engellemek için medyumluk resmileşti ve ruhsat almak zorunlu kılındı.Böylece insanlar artık kandırılmıyor ve medyumlara karşı daha temiz bir bakış açısı ile yaklaşılıyor.Türkiye de resmi ilk resmi medyum (http://www.medyumyakup.com/) Yakup Aslandır.Yakup aslan 1998 de vergi levhasını alarak ilk resmi medyum olmuştur.Medyumlar normal insanların dışında beş duyu organı ile algılayabildiği duyma, görme ve diğer sinyallerden çok daha fazlasını algılayabiliyorlar.Medyumlar ayrılmış sevgilileri birleştiriyor,evlenmek isteyen bekar ve dulları evlendiriyor., karşılıksız aşık olanları birbirine aşık ediyor, rızkının çoğalmasını isteyenlere rızk veriyor,nazardan kurtarıyor.. Bunlar gibi bir çok soruna çare buluyorlar. Bu sorunlara çare buldukları gibi ruhsal ve fiziksel olarak trans haline geçiyorlar ve ruhlar ile iletişime geçiyorlar. Medyum ruhlar ile iletişime geçerken bu işleme trans haline girerek başlarlar. medyum (http://www.medyumyakup.com/) bu trans halindeyken etrafına yayılan enerjiyi hissederek gereken bilgiyi aldıklarını söylerler. Medyumlar iki çeşittir. Biri bahsettiğim gibi bedeni ruhsal bir kullanım haline getirir. Diğer medyumlar ise aldıkları mesajın daha anlaşılabilir olması için fiziksel maddeler kullanırlar. Bu fiziksel maddeler küre,avuç içi, fincan gibi eşyalardır.
Eğer sizde bu işe meraklı iseniz çok araştırma yapmalısınız. Ve konusunda tecrübe sahibi ve çoğu kişi tarafından tavsiye edilen ruhsatlı medyum (http://www.medyumyakup.com/) olarak tanımlanan kişiler ile bu tür konulardaki meraklarınızı gidermenizi tavsiye ederim.