PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antakya biberi


adler
06-15-2012, 22:10
Antakya biberi (http://www.antakyabibersiparisi.com) tamamen bitkisel olup organik ürünlerden üretilmiştir.

Antakya Biberi kapsüle sığdırılmıştır. Böylece ağzınız diliniz yanmadan doğrudan hedefe gönderir ve damarlarınızdan gerekli yağ hücrelerine ulaşmasını sağlarsınız. Antakya biberi (http://www.antakyabibersiparisi.com) ana maddesi yağ hücrelerine saldırır ve yanmayı hızlandırır. ****bolizmayı hızlandırmasıyla yaptığınız sporun etkilerini fazlalaştırır.

Yeşil Çay : Vücudunuzdan yağ atılımını sağlar, Antakya biberi (http://www.antakyabibersiparisi.com)nin parçaladığı yağların hızla taşınmasını sağlar.

Turunç Kabuğu : C vitamini desteği sağlar, sinirlri yatıştırır, spazmları gierir ve hazmı kolaylaştırır.

Nar Kabuğu : Rejimden ve kilo kaybından kaynaklanan zayıflığı ve mineral kaybını dengeler, vücudunuzun zayıf düşmesini önler, bağırsakların daha hızlı çalışmasını sağlar ve yağların hızla vücuttan atılmasını sağlar.

Beyaz Dut Yaprağı : İdrar söktürür, vücutta ödem oluşturabilecek biriken suların boşaltılmasını sağlar, içilen suyla birlikte vücudun yağı hızla atmasını sağlar. Mide ve bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar. Fazla su içmeden kaynaklanan ödemi önler.

Mandalina : Kanı temizler sinirleri yatıştırır. Zayıflarken yaşayabileceğiniz sinirlilik hissini en aza indirgenmesi üzerine çalışır. Ayrıca midede şişerek yer kaplar ve tokluk hissi verir. Kaynak : UZMANTV

Konu : Antakya biberi (http://www.antakyabibersiparisi.com)
Site Adresi : antakyabibersiparisi.com