PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ozoderm Satış Sitesi


hakanunsal
06-14-2012, 17:51
Site Adresimiz: http://www.ozodermturkiye.com

BASIN BÜLTENİ
Ozoderm (http://www.ozodermturkiye.com/) Saç Bakım Kürü Nasıl Kullanılır ?
1. Saç besleyici şampuan saçı temizlemek için kullanılır. Ilık ve ya soğuk su ile saçı ve saç derisini ıslatın. (Sıcak su şaçı ve derisini kurutur.) Avuç içine bir miktar şampuan alın, ellerinizle ovuşturduktan sonra şampuanızı başınıza sürün ve parmak uçları ile 30 saniye kadar masaj yapın. 3 ila 5 dakika beklemesine özen gösterin ve saçınızı son olarak durulayın.

2. Saçınızda dökülme, kepek ve kabuklanma gibi sorunları varsa ozoderm saç besleyici maske (http://www.ozodermturkiye.com/) ’yi kullanın. Temiz saça uygulayın. Saç diplerine hafifçe masaj yaparak iyice tüç saç ve saç derisine nüfuz edin. Ürün yanında bulunan saç bonesini başınıza takarak en az 25 dakika saçta bekletin. Bu süre içerisinde aktif maddeler ve vitaminler saç derinize nüfuz edecektir. Daha sonra şampuan ve sabun kullanılmadan ılık suyla yıkayın ve durulayın. Gerekirse tekrarlayın. Gözlerle teması kaçırınız. En etkili sonucun alınabilmesi için haftada 3 kez kullanılması tavsiye edilir. Saç dökülmesi problemeniz var ise 3 aşama olan ozoderm saç besleyici (http://www.ozodermturkiye.com/) geçebilirsiniz.

3. Ozoderm (http://www.ozodermturkiye.com/) saç besleyici serum herzaman kuru saça uygulanmalı ve saç dökülmesine karşı hergün bir defa kullanılmalıdır. Saç dökülmesi olan blgede, saçlarınızı, saç derinizi açığa çıkaracak şekilde ayırın sonra avucunuza döktüğünüz serumu sorunlu bölgede parmak uçlarınızla ile nazikçe masasj yaparak uygulayın. Saç deriniz gözüküyor ve ya kellik durumu gibi sorunlarınız varsa, saçınızda bulunan ayva tüyü, şeftali tüyü gibi tüylerin büyümesi, kalınkaşması, hacim ve dolgunluk kazanması için her gün sabaha akşam kullanmanız gerekmektedir.

4. Saçlarınız beyazlamaya başladı ise saç renklendirici ozoderm grey hair (http://www.ozodermturkiye.com/) kullanın. Kullanımdan önce ve kullanım süresince şişeyi iyice çalkalayın. Her sabah kuru ve ya nemli temiz saç üzerine avuç içinize yeterli miktarda döktüğünüz losyonu yavaşça dağılana kadar saçııza uygulayın. Saçınızın tamamında bir etki istiyorsanız, saçınızın tümüne uygulayın ve ya bazı bölümlerin beyaz kalmasını istiyorsanız sadece belirli bölgelere uygulayın. Alıştığınız şekilde saçınızı tarayın, daha sonra ellerinizi yıkayın. İstediğiniz saç rengine ulaşıncaya kadar, ürünü 4 ve ya 8 hafta her zaman uygulayın. Elde ettiğiniz saç rengini korumak için ürünü losyonunu haftada 1 ve ya 2 kez, her zaman temiz nemli ve ya kuru saça uygulayınız.