PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa Web Tasarım - Bir Fikir Ajans


ekebils
06-13-2012, 16:13
Bir Fikir Ajans (http://www.birfikirajans.com), sektörün ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile 2006 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Bizler, müşterilerimizin sürekli olan üretimlerinin daha verimli hale dönüşmesi için stratejik olarak projelendirme faaliyetlerini sürdürmekte ve bu anlamda uygun e-platformlar sunmaktayız.

Yaratıcı çözümlerimiz, profesyonel bakış açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı bir araya getirerek sizlerin hizmetine sunuyoruz. Bugüne kadar söyledikleriniz ve denediklerinize alternatif yaklaşımlar sunuyor, size özel çözümlerimizle büyümeye dair hedeflerinize hızla ulaşmanızı sağlıyoruz.

İnsanlar artık yemeğe nereye gideceklerine, alacakları kitaba ya da evlerini nasıl dekore etmek istediklerine dolaşarak değil internet üzerinden yaptıkları araştırma sonucunda karar vermektedir. Bu gerçekle artık web sitesi (http://www.birfikirajans.com/?page=webtasarim); sahibi olmak her şirket için kaçınılmaz bir ihtiyaç olmuştur.

Görerek anlamak, dinleyerek anlamaktan daha kolaydır. Bu yüzden yeni nesil teknolojiden olan interaktif medyanın (http://www.birfikirajans.com/?page=interaktif) sunduğu hizmetlerden faydalanmak kaçınılmazdır. Artık internet ciddi bir iletişim ve yayın organıdır. Kıtalar arası ticari talepler, anlaşmalar, fiyat teklifleri, ürün tanıtımları internet aracılığıyla sadece saniyeler sürmektedir. Web siteniz (http://www.birfikirajans.com/?page=webtasarim)sayesinde sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya açılma, kendinizi tanıtma fırsatı bulun..

Hedefimiz sizin konumuzla ilgili harcadığınız zamanı minimuma düşürmektir. Sizin dışınızda ama içinizde gibi çalışabiliriz. Rakiplerinizin her zaman bir adım önünde olma amacınızı web sitenizle de devam ettirelim.

Bilginin doğru sunulduğu, kolay ulaşabilir ve doğru teknik alt yapıya sahip web çözümlerimiz ile hizmet ve ürünlerinizi geniş kitlelerle buluşturun.

Web Sitemiz : Bir Fikir Ajans - Bursa Web Tasarımı, Bursa Web Tasarım, Bursa Web Sitesi, İnternet Sitesi, Bursa E-Ticaret, Firmaları (http://www.birfikirajans.com)
Bursa Web Tasarım (http://www.birfikirajans.com/?page=webtasarim)
Bursa Web Yazılım (http://www.birfikirajans.com/?page=webyazilim)
Bursa Windows & Mobile Yazılım (http://www.birfikirajans.com/?page=windowsmobile)
Bursa Domain & Hosting (http://www.birfikirajans.com/?page=domainhosting)
Bursa İnteraktif Hizmetler (http://www.birfikirajans.com/?page=interaktif)
Bursa Kurumsal Kimlik (http://www.birfikirajans.com/?page=kurumsal)
Bursa Google Seo Marketing (http://www.birfikirajans.com/?page=googleseo)
Bursa Sosyal Medya (http://www.birfikirajans.com/?page=sosyalmedya)
Bursa Firmamız (http://www.birfikirajans.com/?page=bizkimiz)
Bursa Yeni Türk Ticaret Kanununa uygun site (http://www.birfikirajans.com/?page=webtasarim)