PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Evden Eve Nakliyat


buruneste
06-07-2012, 14:23
Domain Adı: Ankaraersoynakliyat.com.tr
İçerik-Başlık: Ankara Evden Eve Nakliyat
Site Kuruluş Tarihi: 15 Şubat 2010

[b]Tanıtımı: Ankara evden eve nakliye firmamız müşterilerine 15 yıldır taşımacılık alanlarında faaliyetlerini sürdürmeye devam ettirmektedir. Ulaştırma Bakanlığı tarafından tarafımıza verilmiş K1-K3 ev eşya taşımacılık yetki belgeleri ile tüm Türkiye geneline şehir içi, şehirler arası profesyonel nakliye hizmeti sürdürmektedir. Ankara evden eve nakliyat (http://www.ankaraersoynakliyat.com.tr) firması olarak sizlere hangi hizmetleri sunuyoruz. Evden eve nakliyat, uluslar arası nakliyat, ev eşyası depolama, kargo parça eşya taşımacılığı, piyano nakliyat, antika eşyası taşımacılık, ofis büro nakliyat, fuar stand malzemesi taşımacılığı ve kurum taşımacılık alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir. Hizmetlerimizin hakkında tüm detaylara ulaşmak için Ankaraersoynakliyat.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Firmamız almış olduğu tüm işleri “anahtar teslim” kalitesini yansıtarak, sorunsuz ev eşya taşımacılığını ilke edinmiştir. Para kazanmanın her zaman ikinci planda olduğunu, eşyalarınızın manevi değerinin yüksek olduğunun arkasında olan firmamız kapalı çelik kasa son model nakliye araçları ve alanında uzman elemanlar ile eşyalarınızın bir yerden bir yere sorunsuz gideceğinin garantisini vermektedir. Taşınma öncesi evinize ücretsiz olarak göndermiş olduğumuz eksper ev eşyalarınızı inceler. Yapılan inceleme doğrultusunda daha sağlıklı bir taşınma planının ortaya çıkması için eksper evinize gelmektedir. Eşyalar tek tek not alır ve eşyaya uygun olan ambalaj malzemesiyle paketlenir.

Toplamda firmamıza ait 6 adet nakliye aracı bulunmaktadır. Bu araçlar taşımacılık işi için özel yükseklikte ve genişlikte dizayn edilmiş kapalı çelik kasa, iç aksamı mobilya kaplı araçlardır. Ev eşya taşımacılığının daha sağlıklı geçmesi için araçların yeni olması ve kapalı olması gerekiyor.

Müşterilerimize sunmuş olduğumuz en çok hizmet evden eve nakliyat (http://www.ankaraersoynakliyat.com.tr/evden-eve-nakliyat) hizmetimiz olmuştur. Evden eve nakliyat öncesi müşteri temsilcimiz ile görüştükten sonra buluğunuz yere ücretsiz eksperimiz gelir. Eksper ev içerisinde tüm eşyaları tek tek not eder ve kullanılacak olan ambalaj sayısı miktarını, türünü, kaç personel çalışması gerektiğinin kararını verir. Müşterimize verilen hizmet kısaca özetle anlatıldıktan sonra anlaşma yapılması taktirinde çift nüshadan oluşan taşımacılık sözleşmesi ile eksper görevini tamamlar.

Tüm Türkiye geneline şehir içi, şehirler arası en hesaplı fiyatlar ile taşınmak için Ankara nakliyat (http://www.ankaraersoynakliyat.com.tr) firmamızı arayabilirsiniz. Nakliye hizmetlerinde bizleri tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ederiz. Saygılarımızı sunarız.