PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor tutkunu ünlüler


MetinCeylan
03-27-2008, 10:36
http://www.haberaktuel.com/images/news/22965.jpg
Spor tutkunu ünlüler
İşte sporu tutku haline getiren ünlüler...

Reklam



Sabah kalkıp jimnastik yapıyorlar, ardından yüzmeye gidiyorlar. Yetmiyor akşam işten çıkıp spor salonuna koşuyorlar. Tatillerini spor yapabilecekleri yerlerde geçiriyorlar. Spor yapmak tabii ki sağlıklı bir hayat sürmenin ilk koşulu. Ancak bazı ünlüler için spor tutku haline geldi.

EŞİNE SPOR SALONU ALDIRTTI

Ebru Şallı: Kelimenin tam anlamıyla spor delisi... Bazen günde beş saat spor yaptığı oluyor. Yoga'dan meditasyona, pilatesten kardiyoya ve hatta yüzmeye kadar her türlü sporu keyifle yapan Şallı, dinamizmini spora borçlu olduğunu belirtiyor. Şallı spora o kadar tutkulu ki kocası Harun Tan'a Bostancı'da spor salonu aldırdı. Şallı haftanın 5 günü salona takılıyor...

SQUASH'A GÖNÜL VERDİ

Emrah: Spora olan tutkusu yüzünden kendisine spor salonu bile aldı. Fulya'daki Polat Towers'ın spor merkezini işletiyor. Her gün spor salonuna giden şarkıcı, kardiyo ve fitness yapıyor. Squash ise onun gönlünü verdiği spor dalı... Günde en az 3 saatini spora ayıran sanatçı, düzgün fiziğini spora borçlu olduğunu söylüyor.

PLATES'E İKİ SAAT

Gülben Ergen: Doğum kilolarını düzenli spor yaparak attığını söyleyen ünlü şarkıcı, 'plates'siz bir hayat düşünemediğini ifade ediyor. Zekeriyaköy'deki evinin alt katındaki kapalı yüzme havuzunda yüzen, bahçesinde günde iki saat plates yapan şarkıcı, bir saat de açık havada yürüyüş yapıyor. Bu arada da dengeli beslenmeye özen gösteriyor.

3 SAAT VÜCUT ÇALIŞIYOR

Mustafa Sandal: Otuzlu yaşların sonlarında olan Mustafa Sandal'ın bağımlı olduğu tek şey spor. Sigara ve içki kullanmayan Sandal, yoğun işlerinin arasına her gün mutlaka sporu sıkıştırıyor. Günde 2.5-3 saat vücut çalışan ünlü şarkıcı, yediklerine içtiklerine dikkat ediyor. Bir gün bile spor yapamasa o günün akşamı uyuyamadığını dile getiriyor.

KOŞU BANDINDAN İNMİYOR

Ajda Pekkan: Süperstar 60'lı yaşlarını aşmış bir sanatçı ama düzgün fiziğiyle genç kızlara taş çıkartıyor. Evinin bir odasını spor salonuna çeviren ünlü sanatçı, boş vakitlerini spor yaparak değerlendiriyor. Koşu bandı ve bisiklet aleti üzerinden inmek bilmeyen Pekkan'ın gece yarısı uykusundan uyanıp spor yaptığı iddia ediliyor.

PSİKOLOJİSİNİ DÜZELTİYOR

Deniz Akkaya: Ünlü manken spor bağımlısı olan şöhretler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Zinde kalabilmek için spor salonundan çıkmayan, her gün üç saatini spora ayıran ünlü manken, yaptığı düzenli egzersizin psikolojisini düzelttiğini söylüyor.

geist-madchen
03-27-2008, 13:19
saolasın evet ya spor harika bişey her ne kadar artık yapamasamda :(

MetinCeylan
03-27-2008, 13:23
ben ögretirim sana kardi

geist-madchen
03-27-2008, 13:24
yok ya ben zaten eskiden okul takımındaydım ama sakatlanınca bıraktım sporu :(