PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güncel Haberler


alex57
05-23-2012, 17:41
Günlük olayları ve meydana gelen konular hakkında en güncel bilgileri internet üzerinden takip edebiliyoruz. Bu konuda en hızlı şekilde haber (https://www.facebook.com/habermedyacom) yapan ve bilgi veren başarılı haber siteleri bulunmaktadır. Günümüzde her geçen gün yeni bir gündemle meydana gelen TSK haberlerini artık daha hızlı bir şekilde ve güncel olarak takip edebilirsiniz. Günümüzde büyük bir zaman harcadığımız dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitesi olan facebook üzerinden bir sayfa ile askeri haber ve haberleri daha kolay bir şekilde takip edebiliriz.

Aynı zamanda bahsettiğim sayfa üzerinden spor haberleri (https://www.facebook.com/SporMedyaHaberleri) ve teknoloji haberleri (https://www.facebook.com/TeknolojiHaberi) gibi konulara da ulaşabilir, dikkatinizi çeken konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Günümüzde güncel olarak olayları ve konuları haber yapan birçok web sitesi bulunmaktadır. Fakat bizler günümüzün büyük bir bölümünü facebook üzerinde geçirdiğimiz için bu tür sitelere pek rağbet etmiyor ve facebook üzerindeki videoları ve ekonomi haberleri (https://www.facebook.com/EkonomiHaberi) okuyarak vakit geçirebiliyoruz. Sizde bahsettiğim sayfayı beğenerek bu tür konular hakkında bilgi sahibi olabilir dikkatiniz çeken ve hoşunuza giden bir haberi ya da haberleri paylaşarak arkadaşlarınızdan okumasını ve görmesini de sağlayabilirsiniz.

Askeri haberler (https://www.facebook.com/AskeriHaberler) de dahil olmak üzere birçok kategoride ki haberleri ilgi alanınıza göre girerek farklı konular hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Bahsettiğim konular dikkatinizi çektiyse bu tür bir sayfaya ulaşmak için bahsedeceğim siteyi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Bunun için ise facebook üzerinden http://www.facebook.com/AskeriHaberler sayfasını ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.