PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gazetekolik


alex57
05-23-2012, 17:12
Ülkemizin gündemini ve tüm gazeteleri internet üzerinden takip etmek sizler için nasıl bir fikir? Eğer bu konu hakkında bir düşünceniz yok ise sizin fikrinizi değiştirecek bir yerden bahsetmek istiyorum. Hafta sonları tatillerinde ve kahvaltılarda çoğu kişinin eskiden kalma bir gazete (http://gazetekolik.com/) okuma alışkanlığı vardır. Fakat ünümüzde ise bu alışkanlık internet üzerinden gazetelere göz atma ve dilediğiniz gazeteye bir tıkla ile ulaştığımız için daha popüler bir hal almış durumda.

İnternet üzerinden bir site tüm gazeteleri bünyesinden bulunduruyor ve her gün yenilenen gazeteler (http://gazetekolik.com/), gazete satan yerlerden önce bahsettiğim web site üzerinden okuyuculara ulaşıyor. Aynı zamanda site üzerinde yabancı gazetelere, yerel gazeteler ve ülkemizdeki tüm gazetelere de ulaşabiliyor ve okuyabiliyorsunuz. Gazetelerdeki tüm haberleri yanı sıra en güncel ve gün içinde meydana gelen konular ve olaylar hakkında da haberdar olabiliyor ve Türkiye ve Dünya gündemini en güncel şekilde takip edebiliyorsunuz. Gazeteler konusunda her gazetenin dilediğiniz sayfasına göz atabiliyor ve yabancı gazetelerinde manşetlerini takip edebiliyorsunuz. Ulusal ve yerel gazeteleri de bahsettiğim yer üzerinden güncel haftalık ya da günlük olarak takip edebiliyorsunuz.

Bahsettiğim konulara ilgi ve alaka duyuyorsanız ve internet üzerinden tüm gazeteleri takip etmek sizin için cazip bir fikir olduysa, bahsedeceğim siteyi ziyaret ederek ücretsiz olarak gazeteleri okuyabilir ve takip edebilirsiniz. Bunun için ise tek yapmanız gereken http://gazetekolik.com/ adresindeki web sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.