PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Estetik Burun Ameliyatı


buruneste
05-19-2012, 20:23
Domain Adı: estetikburunameliyat.org
İçerik – Başlık : Estetik Sitesi
Site Kuruluş Tarihi : Şubat 2011
Site Tanıtımı: Burnun her noktası üzerindeki deri kalitesinin özellikleri aynı mıdır. Burnun değişik bölgelerindeki deri kalitesi (renk, doku ve kalınlık) farklılık göstermektedir. Burur sırtı ve yan duvarları üzerindeki deri ince, düzgün ve esnektir.

Burun estetiği (http://www.estetikburunameliyat.org) Burun ucu ve alar subünitelerin derisi ise ka¬lın ve sert olup, sebase glandları barındırır. Deri kalitesinde gözlenen bu bölgelerarası değişiklikler, rekonst- rüksiyon seçiminin defekt bölgesine göre yapılmasını gerektirir. Deri greftleri, revaskülarizasyon sürecin¬deki iskemik periyoda bağlı olarak ince ve parlak bir görünüme sahiptirler. Burun estetik (http://www.estetikburunameliyat.org) Sıklıkla hipopigmente ya da hi- perpigmente olabilirler. Bu nedenle, burun sırtı ya da yan duvarları gibi düzgün derili bölgelerde tam kalın¬lıkta deri greftlerinin iyi uyum göstermesi beklenebilir.

Bu subünitelerin gevşek derisi aynı zamanda lokal bir tek loblu flebin kullanımına da olanak verir. Buna karşın, burun ucu veya ala gibi kalın ve çukurlu de¬riye sahip bir bölgede, ince, parlak bir deri grefti yama gibi görünebilir. Burun ucu ya da alar defektlerin onarımında lokal ya da bölgesel bir flep, deri kalitesini koruvarak daha ivi bir seçenek teşkil edecektir.