PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Glob Asya Toplu Sms


ykp25
05-12-2012, 19:09
Globasya TC. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu(BTK) tarafından işletmeci
yetkilendirmesine sahip Lisanslı sms programı ile toplu mesaj (http://www.globasya.com/) hizmeti vermekte toplu mesaj göndermenin en kolay ve bir o kadarda güvenli hizmet sunmaları rakiplerinden ayıran özelliklerindendir.

Globasya değerli müşterilerine güvenli sms programı (http://www.globasya.com/) ile hızlı toplu sms gönderme imkanı sunarak müşterilerinin hedef kitlelerine en hızlı ve en güvenli şekilde ulaşmalarını sağlamaktadırlar.

Bunun yanında mesaj gönderme, sms yollama, toplu mesaj yollama, toplu sms gönderme veya toplu sms yollama en hızlı şekilde göndermek olmazsa olmazlardan olmuştur.

Artık Büyük, Küçük Tüm şirketler,Dernekler,Kulüpler,dersaneler, toplu sms yollamaktadır. Bu noktada müşterilerine En Hızlı şekilde sms yollama seçeneğini sunuyor. Sms Programı internet üzerinden müşterilerin toplu mesaj gönderme (http://www.globasya.com/) olanağı sunmaktadı.

Sadece üyelik paketi satın alıp kredi Yükleyerek internet üzerinden toplu sms, toplu mesaj, sms gönderme, toplu sms gönderme (http://www.globasya.com/) gibi Uzun zaman alan ve uğraş isteyen toplu sms (http://www.globasya.com/) yollamayı Koay ve Hızlı bir şekilde gönderme imkanı sunuyor.