PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Knight Online Koxp


MYDG
05-09-2012, 17:34
Bu oyunda savaşmak gerekiyor. Malezyalı bir program kurucusunun çıkardığı bir oyun türüdür knight (http://www.knightkoxp.org/) dolayısı ile knight oyunlarında dikkatli olmak ve dikkatli oyunu oynamak gereklidir. Bu oyunlar normal oyunlar gibi değil, gerçekliği olan oyunlardır. Sunuculara bağlanarak oynanan oyun player online bir oyun sistemidir.
Sizde bu oyunda başarılı olmak için ister para ile ister parasız oynayabilirsiniz. Ancak parasız oynamak için oldukça fazla uğraşmanız gerekicektir. Parasız üyeliklerde çok zor bağlantı gerçekleşmektedir. Bundan sonrası için 4g görüntülü sistemleride duymaya başlıyacaz dolayısı ile bu durumda koxptt (http://www.knightkoxp.org/) devreye girecektir. 4 g görüntüler ile birlikte teknolojik olarakda yaşamımız değişicek ve full hd kanallarla yayın izleme durumu artık çok normal bir durum halini alıcaktır.
koxp kelimeside yine yardımcı program anlamına gelir. Program kurmada destek olucak yardımcı olucak bir program türüdür. İster oyun kurun ister farklı bir dosya kurmaya çalışın koxp (http://www.knightkoxp.org/) ile daha kalicı hizmet alabiliyor olucaksınız. Dilerseniz çeşitli versiyonlarını internetten de indirebilirsiniz. Satışı yapılan türleride bulunmaktadır.

http://www.knightkoxp.org/wp-content/themes/seohocasiv3/grafik/logo.png