PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Piercing


peri_7
03-26-2008, 15:36
http://imazzy.com/files/x9fqgbt36msxh91vkres.jpg

http://imazzy.com/files/14sjp1vqpxx5j7aesd9h.jpg

Piercing Nedir? : Vücudumuzun istediğimiz her bölgesine uygulanabilen estetik takılardır. Kişiliğimizi ve değerlerimizi yansıtır. Kendimizi iyi hissetmemizi sağlar. Kesinlikle geriye dönüşü vardır. Söker ve atarız.

Hijyen : Piercing stüdyosu hijyenik bir ortam olmalıdır. Takılacak ürün, forseps, pens, makas gibi aletler sterilize edilmeli, tek kullanımlık steril tıbbi iğne kullanılmalıdır. İşlem öncesi takı yapılacak bölge steril edilmelidir. işlem anında ve sonrasında antibiyotikli merhem uygulanmalıdır.
Malzemeler : Piercing takıları Avrupada kabul görmüş sertifikalı ürünler olmalıdır. Sadece markalı ürünlere güvenebilirsiniz. Bu ürünler anti allerjik ve vücuda uyumlu olup kesinlikle zararlı değildir.

Piercing Bakımı : İlk 24 saat hiç bir şey tatbik edilmemeli ve suyla temas etmemelidir. Size önerilen antibiyotikli merhem kesinlikle kullanılmalı ve 1 haftanın sonunda kesinlikle kullanılmamalıdır. Sabah ve akşam piercing bölgesi ve piercing temizlenmeli, ardından antibiyotikli merhem ile bakımı yapılmalıdır.


Bu 1 hafta içerisinde banyo yapmadan önce delikler fazlaca antibiyotikli merhem kullanılarak kapatılmalı, banyodan hemen sonra tekrar temizlenip bakım yapılmalıdır. İki hafta boyunca piercing bölgesi fiziksel temaslardan korunmalıdır. En az 3 ay boyunca hamam - sauna - havuz - deniz gibi genel kullanılan yerlerden kesinlikle uzak durmalı, sadece kendi evinizin banyosu kullanılmalıdır
http://imazzy.com/files/xmbizdny4cklw0tav5n3.jpg

Aallah bu insanlara akıl fikir versin ne diim

geist-madchen
03-26-2008, 15:37
dengesizlerin daniskası ne bunlar ya cidden akıl fikir versin mevlam bunlara