PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnternetten Çiçek Siparişi


florist34
05-02-2012, 11:05
Site : www.ciceksiparisi.net
Kuruluş : 2006
Konu : İnternetten Çiçek siparişi
Hakkında : Ciceksiparisi.net 2006 yılından bugune kadar internet üzerinden günlük taze çiçekler ile hazırladığı çiçek modellerini çeşitli kategorilere ve gönderim amacına göre ayırırak 7/24 online çiçek siparişi (http://www.ciceksiparisi.net) verilebilen online çiçekçi web sitesidir.
İnternet üzerinden günün hersaati kolaylıkla üye olmadan kısa sürede verilen çiçek siparişleri aynı gün içerisinde istanbuldaki sevdiklerinize engeç 3 saat içersinde ulaştırmaktadır.
Web sitemiz üzerinden hertürlü çiçek gönderim amacınıza uygun olarak çiçek modelleri bulunmaktadır. Aranjman dizaynları, Rengarenk güller, ithal tek yada çift kök orkideler, saksı çiçekleri ve diğer kesme çiçek modellerini web sitemizdeki kategori seçeneklerinde bulabilirsiniz.
Çiçek herzaman duyguları paylaşmak için insan oğlunun asırladır hep enbüyük yardımcısı olmuştur. Bazen bir gül bazende bir çiçek buketi duygularımızın tercümanı olmuştur. Çiçek Gönder (http://www.ciceksiparisi.net) mek için web zitemizi hemen ziyaret ediniz
Web sitemiz haftanın yedi günü açıktır. Ayrıca çiçek sitemizde güvenlik ön planda tutulmaktadır. Kredi kartı ile online yapılan çiçek sipariş leri Türkiyede e-ticaretin öncüsü Garanti Bankası alt yapısı ile yapılmaktadır.
Çiçek Paylaşmaktır. ÇiçekSiparişi.net çiçek gönderimleriniz için size bilgisayarınız kadar yakın