PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kağıt Poşet


alex57
05-01-2012, 15:23
http://www.posetler.com/anasayfa/ka__t_po_et.jpg

Birbirinden güzel karton ve kâğıttan üretilen ve hediyelik eşyalar için de son derece güzel ve kibar olan bu ürünlerden temin etmek isterseniz, doğru bir yazı okuyorsunuz demektir. Günümüzde marketlerde ve çoğu alış veriş merkezlerinde aldığımız ürünler ve hediyelik eşyalar naylon poşetlerin içinde bizlere teslim etmektedir. Aslında bu naylon poşetler son derece sağlık ve doğaya verdiği zararlar açısından da büyük tehlike unsuru olmaktadırlar.

Görüntü açısından da ne kadar renkli ve ilgi çekici olsalar da karton çanta (http://www.posetler.com/) ya da karton poşet (http://www.posetler.com/) gibi hem daha şık ve daha kullanışlı olamıyorlar. Kâğıt çanta (http://www.posetler.com/) modelleri özellikle hediye gibi alınan ürünler kullanılan en şık ve en güzel ürünler arasındadır. Hem doğa açısından da geri dönüşümlü oldukları için, çevre için de oldukça uygun ürünlerdir. Kâğıt poşet ülkemizde oldukça fazla bulunan bir konu değildir. Bu konuda üretim yapan veya temin edebileceğiniz kısıtlı yerler mevcuttur. Bu tür ürünler özel baskılı olarak da üretilmektedir. Önemli olan bu konuda hizmet veren bir yere ulaşabilmektir. Eğer bu konuda bir yer arıyorsanız bu konuda çalışan, bir işletmedeki tavsiye edebilirim. İhtiyaç olunan kağıt poşet (http://www.posetler.com/), karton poşet, bez poşet, naylon poşet ve plastik poşet (http://www.posetler.com/) ürünlerini minimum miktarlarda üreterek ambalaj ürünlerine yüksek maliyetler ödemez ve ihtiyacınızdan fazlasını almak zorunda kalmazsınız.

Bu bahsettiğim firmanın diğer ürünlerini görmek ve ürünler hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz internet adresini ziyaret etmenizi önerebilirim. Bunun için ise yapmanız gereken tek şey http://www.posetler.com adresindeki web sitesini ziyaret edebilirsiniz.