PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avşa Pansiyon


alex57
04-30-2012, 18:23
Marmara nın en güzel adasından biri olan Avşa (http://www.avsaadasi.com/) adasında güzel ve sakin bir tatil yapmak isterseniz, doğru bir yazıyı okuyorsunuz demektir. Yaz tatilinizde farklı ve bilindik yerler yerine daha farklı bir yerde ve adada geçirmek isteyenler için Avşa adası (http://www.avsaadasi.com/) tatilini tavsiye edebilirim. Adada son on yılda turizm de büyük bir artış görülmüştür. Avşa adası Marmara denizinde bulunan turizm bölgelerinde biridir.

Marmara denizin de bulunan ada turizm açısından da oldukça elverişli güzel bir adadır. Avşa adasın da bulunan otel ve pansiyonlar da hem fiyatları hem de konforları açısından oldukça elverişlidir. Avşa pansiyon (http://www.avsaadasi.com/) için ya da Avşa motel gibi konularda da yardım almak ve bu yaz buralarda konaklayarak Marmara denizinin en güzel adası hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz sizlere bu konuda hizmet veren bir web sitesinden bahsedebilirim. Avşa Motel (http://www.avsaadasi.com/) ve pansiyon resimlere göz atabilir, ada hakkında daha fazla bilgi edinebilir ya da telefon numaraları ile direkt iletişime de geçebilirsiniz. Bahsedeceğim site sayesinde Avşa adasında bulunan tüm model, pansiyon ve oteller hakkında bilgi alabilirsiniz.

Aynı zamanda resimlerine de göz atabilirsiniz. Eğer yıllardan beri düşündüğünüz bir ada tatilini bu yaz yapmak isterseniz, öncelikle bahsettiğim siteyi ziyaret ederek bilgi edinmenizi tavsiye edebilirim. Bunun için ise yapmanız gereken tek şey http://www.avsaadasi.com/ adresindeki web sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.