![]() |
|
|
#1 |
|
Malzemeler Süre 45 dk. Kaç Kişilik 4 Yöntem 2 Adet alabalık 1 Adet soğan Yarım demet maydanoz 1 Adet yumurta 2 Dilim ekmek 1 Tatlı kaşığı kimyon 1 Çay kaşığı karabiber 1 Su bardağı zeytinyağı 1 Tatlı kaşığı tuz Hazırlanışı * Alabalıkları temizleyip haşlayın. * Deri ve kılçıklarını ayıklayın. * Soğanı rendeleyin ve maydanozu ince ince kıyın. * Ekmek dilimlerini ıslatıp suyunu sıkın. * Ayıkladığınız balık etlerine yumurta, ekmek, kimyon, karabiber, tuz, ince kıyılmış maydanoz ve rendelenmiş soğanı ilave edip yoğurun. * Hazırladığınız köfte harcını parçalara ayırarak şekil verin. * Bir tavada zeytinyağını kızdırıp köfteleri pembeleşinceye kadar kızartın. * Sıcak olarak servis yapın. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
bi köfteni yiyemedik hasret hep tarifelerle gecistiriyon
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
aa metin borcum olsun geldigimde yapcem
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
peki geldiginde bekliyom
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
imMm balğn kçftesidemi oluomş dnememştmm ama gsl olck gbi dnemek gerek
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|