sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SAĞLIK - KADIN-ERKEK-CİNSELLİK > Güzellik ve Sağlık Bakım Önerileri > Moda - Yeni Gelişmeler
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi



Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 12-16-2017, 11:06   #1
Kullanıcı Adı
Etnik Esintiler
Standart Yeni Sezon Etekler

Modanın Şıklığı Bohem Eteklerde Atıyor

Kadınlara en çok yakışan kıyafetlerden bir tanesi de hiç kuşkusuz eteklerdir. Kadınlara ayrı bir zerafet katan oldukça hanım hanımcık görünmesini sağlayan etekler oldukça estetik bir görünüme sahiptir. Şık bir görünüme sahip olan etekler kadınlara farklı bir hava katar. Çizgili, düz ve desenli etekler gayet hoş bir görünüme sahip olmakla birlikte kadınları da çok zarif gösterir. Bacak hatlarının daha iyi gözükmesini sağlayan her türlü kıyafetler kombine edebileceğiniz etekleri günlük yaşantınızda rahatlıkla giyebilmektesiniz.



Günümüzün moda sembolü haline gelen bohem etekler ise ayrı bir kimliğine bürünmenizi sağlar. Otantik simgelerin yer aldığı, etnik kimlikten ilham alınarak tasarlanan özel kumaşlar ve sadeliği ön plana çıkarmaktadır. Orantılı kesimi ve özel kumaşı ile ön plana çıkan bohem etekler kış sezonuna uygun bir şekilde tasarlandı. Yeni sezon etekler gayet hoş ve estetik bir yapıya sahip. Tarzınızın dışına çıkmak ve özel deneyimler yaşamak istiyorsanız bohem etek kreasyonlarını deneyebilirsiniz. Giyimi kolay günlük hayatta rahatlıkla giyebileceğiniz aşınma yapmayan etekler uzun yıllar rahatlıkla giyilebilir. Uzun etek ve kısa etek modelleri ile ön plana çıkan kıyafetler size ayrı bir hava getirecektir. Takı ve aksesuarlarınızla kombinleyebileceğiniz günlük ruh halinizi yansıtacak etek modelleri ile rahatlıkla dolabileceksiniz. Günden güne akımı daha fazla yayılan bohem tarz yeni yıla damgasını vurmuş durumda. Retro sokak stilini dışarı yansıtan günümüz modasına uyarlanan bohem tarz çıkış trendini uzun süre devam ettireceğe benziyor. Peki bu etekleri nerede bulabiliriz biraz da onu irdeleyelim.



Bohem Etekler nerede satılıyor?

Şık tasarımlara sahip olan etekler bohem giyim konusunda öncü olan EtnikEsintiler.com da satılmaktadır. Gayet uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz eşsiz etek modellerine kampanya ve avantajlarla da uygun koşullarda sahip olabilirsiniz. Güvenli bir şekilde alışveriş yapacağınız sitede tarzınıza uygun etek modellerini bulabilir alışverişlerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Sürekli güncellenen stoklarıyla ön plana çıkan yeni tasarımları ile dikkat çeken sitede her yaşa ve her kesime hitap eden elbiseleri bulabilir istediğiniz bedendeki kıyafetlere sahip olabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarından kampanya ve duyuruları takip edebilir cazip indirim imkanlarından faydalanabilirsiniz.



Bohem tarz etek giyen ünlüler Otantik akımın popüleriteye uzanmış görüntüleri
Etnik Esintiler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 00:08


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2023

2007-2023 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



webmaster blog çarşamba çilingir
Snus Satın al çarşamba pasta çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım