sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SONFORUM CEP TELEFONLARI DÜNYASI > Cep Telelefonları > Diğer Gsm Telefonlar
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi



Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 01-29-2009, 10:48   #1
Kullanıcı Adı
MetinCeylan
Arrow Yeni LG cep telefonları




LG Electronics, 2009 International CES Tüketici Elektroniği Fuarı'nda en yeni modellerini tüketicilerin beğenisine sundu. CES 2009 Fuarı'nda tanıtılan yeni LG cep telefonu modellerinde dokunmatik ekran teknolojisi, gelişmiş müzik fonksiyonları ve TV özellikleri, Bluetooth 2.0 ve güneş enerjisi ile çalışma gibi başlıklar dikkat çekiyor.


> LG cep telefonları
LG Dare, LG Invision, LG Vu ve LG HFB-500 gibi bazı LG cep telefonu modelleri Las Vegas'ta düzenlenen fuarda çeşitli "CES İnovasyon" Ödülüne layık görüldüler. Ödül kazanan modeller LG standında ziyaretçilerin beğenisine sunularak bu modelleri deneme ve inceleme şansına sahip olmaları sağlandı.

Resmi orjinal boyutunda görmek için buraya tıklayınız.

LG Incite
Cep telefonu teknolojinin en son özelliklerini bünyesinde barındıran LG Incite modelinde Windows Mobile 6.1 Professional işletim sistemi, Microsoft Office Mobile ve Microsoft ActiveSync 4.5 bulunuyor. Incite cep telefonunda ayrıca Internet Explorer HTML web tarayıcı, Windows Media Player 10 multimedya uygulamaları ile Wi-Fi kablosuz bağlantı özelliği de mevcut. İnce ve zarif bir tasarıma sahip olan LG Incite cep telefonu kristal netliğinde 3 inç (7.6 cm) büyüklüğünde titreşim tepkili dokunmatik ekrana ve 3.0 megapiksel çözünürlüklü dijital kameraya sahip.

Resmi orjinal boyutunda görmek için buraya tıklayınız.

LG Invision
LG Invision cep telefonu sahipleri cihazları üzerinden TV programlarını izleyebiliyor, müzik dinleyebiliyor ve çok daha fazlasını gerçekleştirebiliyorlar. Geniş açı ekran ile TV izleme, 1.3 megapiksel çözünürlüklü kamera, video paylaşımı fonksiyonları ve 3G hızında bağlantı cihazın dikkat çeken diğer özellikleri arasında sıralanıyor. Telefonun Bluetooth yeteneği sayesindekullanıcılar diledikleri her yerde ve her zaman kablosuz şekilde müzik dinleyebiliyor, TV izleyebiliyor ve görüşme yapabiliyorlar.

Resmi orjinal boyutunda görmek için buraya tıklayınız.

LG Rhythm
Kullanıcılar LG Rhythm cep telefonu ile en sevdikleri şarkıları veya video görüntülerini 120MB dâhili hafızaya kaydedebiliyorlar ve özel müzik tuşu ile bu dosyalarına hızla ulaşabiliyorlar. 1 inç büyüklüğünde ekrana sahip olan LG Rhythm cep telefonunun 1.3 megapiksel dijital kamerası, Bluetooth 2.0 fonksiyonu, arka planda müzik çalma özelliği ve microSD harici hafıza kartı yuvası bulunuyor. LG Rhythm modeli en güncel eğlence seçenekleriyle birlikte kablosuz telefon özelliklerinin tümünü kullanıcıya sunuyor.

Resmi orjinal boyutunda görmek için buraya tıklayınız.

LG Lotus
Kendine özgü şık ve ince çizgileriyle prestijli Red Dot Tasarım Ödülü'ne layık görülen LG Lotus cep telefonu stil ve fonksiyonelliğin mükemmel kombinasyonunu temsil ediyor. Üst derecede kişiselleştirilebilir One Click arayüzü ile yazılı mesaj, internet, e-posta, Sprint Navigation, Sprint TV, Sprint Music StoreSM ve diğer özelliklerin daha kolay kullanılmasını sağlayan LG Lotus cep telefonu eksiksiz bir QWERTY klavyeye de sahip. LG Lotus modelinde ayrıca stereo Bluetooth, 2.0 megapiksel dijital kamera ve kablosuz yedekleme gibi gelişmiş özellikler de mevcut.

Resmi orjinal boyutunda görmek için buraya tıklayınız.

LG Dare
LG'nin multimedya özellikleriyle donattığı yeni LG Dare cep telefonunda 3G VCAST, VZ Navigator, VCAST Music fonksiyonlarının yanı sıra 3.2 megapiksel çözünürlüklü fotoğraf ve video görüntü çekebilen bir dijital kamera da bulunuyor. Telefonun kamerası zayıf ışıklı ortamlara kendisini otomatik olarak adapte ediyor ve daha kaliteli görüntüler elde edilmesini sağlıyor. LG Dare cep telefonunda bulunan fotoğraf düzenleme fonksiyonları kullanıcıların fotoğraflar üzerinde çerçeve, manzara ve eğlenceli ek özellikler ekleyerek yaratıcı dokunuşlar yapmasına olanak tanıyor.

Resmi orjinal boyutunda görmek için buraya tıklayınız.

LG Decoy
Parlak ön yüze, saten siyahı arka yüze sahip olan LG Decoy cep telefonu dünyanın entegre Bluetooth hands-free kulaklık özelliğine saihp ilk modeli olma özelliği taşıyor. Telefonun kulaklık aparatı cihazın arka kısmına takılıyor ve böylece taşıma ve şarj açısından büyük kolaylık getiriyor. LG Decoy kayar kapaklı cep telefonunda bulunan beş yöne joystick özelliği VCAST Music ve VCAST video gibi kablosuz multimedya uygulamalarında kolay navigasyon sağlıyor.

Resmi orjinal boyutunda görmek için buraya tıklayınız.

LG Chocolate 3
LG Chocolate 3 telefonunun müzik özellikleri dış yüzündeki kontrol butonu kullanılırken telefon aynı zamanda FM radyo alıcı olarak da fonksiyon görüyor. LG'nin MP3 çalar özelliğine sahip olan yeni Chocolate modeli çift hoparlörü, kablosuz stereo ses için Bluetooth fonksiyonu, 2.0 megapiksel dijital kamera ve yüksek hafıza kapasitesi ile dikkat çekiyor. Telefonun mevcut hafızası microSD bellek kartları ile 8GB'a kadar yükseltilebiliyor ve kullanıcılar bu depolama kapasitesi sayesinde binlerde şarkıyı cep telefonlarında taşıyabiliyorlar.

Resmi orjinal boyutunda görmek için buraya tıklayınız.

LG enV2
Eksiksiz klavyesi ile LG'nin en çok satan mesaj özellikli cihazlarından olan enV modelinin devamı niteliğindeki enV2 cep telefonu bunlara en küçük ve en şık olma özelliklerini de ekliyor. LG enV2 cep telefonu daha önceki enV modelinin tüm avantajlarına ek olarak kullanıcıya daha geniş bir ekran ve daha büyük klavye tuşları sunuyor.

Resmi orjinal boyutunda görmek için buraya tıklayınız.

LG Vu
LG'nin Vu modeli kristal netliğinde TV, internet, fotoğraf ve video görüntülerini geniş ve sezisel dokunmatik özellikli ekranı eşliğinde müzik çalarıyla üst seviye mobil eğlence, 2.0 megapiksel dijital kamera, video paylaşımı ve Bluetooth özelliklerini sunuyor.

Resmi orjinal boyutunda görmek için buraya tıklayınız.

LG Rumor
LG'nin Rumor model cep telefonu kablosuz iletişimi üst sınırlarda yaşama olanağı sunuyor. Ürünün en son teknolojiye sahip Bluetooth özelliği ve full duplex hoparlör sistemi sayesinde kullanıcılar elsiz görüşme yapabiliyorlar, dostlarıyla mesajlaşıp e-posta gönderebiliyorlar, dijital kamera ile fotoğraflar çekebiliyorlar, çektikleri fotoğrafları multimedya mesaj fonksiyonu ile arkadaşlarıyla paylaşabiliyorlar. LG Rumor, iletişim hatları sürekli açık bir cep telefonu.
MetinCeylan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 01-29-2009, 11:11   #2
Kullanıcı Adı
kelebek35
Standart



bu güzelmiş tam bayan işi benim gibi ince
kelebek35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 01-29-2009, 11:44   #3
Kullanıcı Adı
ArNo
Standart

evet !! gerçekten güzelmiş lg dende bu beklenir. ama bu biraz uyduruğa benziyor...
ArNo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 05:50


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2023

2007-2023 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



webmaster blog çarşamba çilingir
Snus Satın al çarşamba pasta çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım