sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > TARİH - KÜLTÜR ve SANAT > Aşk, Sevgi ve Evlilik
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi


Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey .


Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 01-05-2010, 10:34   #1
Kullanıcı Adı
denizci
Standart Ona Eski Sevgilisini Unutturun!

Eğer kalbindeki ve aklındaki tek kadın olmaya kararlıysanız, oyunu kuralına göre oynamaya hazır olun.

Hayatın her alanında olduğu gibi duygusal ilişkilerde de kendine güvenen, soğukkanlı, kontrollü, açık fikirli, anlayışlı, rahat ve modern bir kadın hayal edin. Yaşadığı toplumun tabularını aşmayı başarmış, birlikteliklerini sağlıklı bir boyutta yaşayan, yerli yersiz kıskançlık krizi yaşamayan, dostlarını seçerken kadın erkek ayrımı yapmayan ve sevgilisinden de yapmasını beklemeyen... Peki, böyle bir kadın nerede tekler? Egosu ne zaman kırılır, kendine güveni hangi noktada sarsılma tehlikesi geçirir? Cevabı basit! Elbette yatak odasında! Seks; kendimizi manevi açıdan savunmasız ve çırılçıplak bulduğumuz, hassas bir deneyimdir. Dolayısıyla bu deneyimi yaşarken birtakım tehditlerin varlığını çok daha yoğun bir şekilde hissederiz. Söz konusu tehditlerin başındaysa eski sevgiliyle karşılaştırılma ihtimali yer alır hep. İtiraf edelim!

Biz kadınlar birlikte olduğumuz erkeğin cinsel ve duygusal geçmişini merak etmeden duramıyoruz. Sık sık bu konuda sorular sormak ya da dolambaçlı yoldan ufak tefek bilgi kırıntılarına ulaşmaya çalışmak doğamızda var. Bu küçük ve zararsız dedektiflik oyunu, bu masum merak, ne yazık ki bazı ilişkilerde büyüyüp bir canavara dönüşebiliyor. Sevgilimize bizden önce hangi ellerin dokunduğunu öğrenmeye çalışmak, mazoşist yanımız aslında. Bir yanımız partnerimizin elbette daha önce başka kadınlarla da seviştiğini kabul ederken bir yanımız ise onu sadece bize âşık bir erkek olarak görmek istiyor. Oysa duygusal açıdan istediğimiz kadar reddedelim, mantığımızla biliyoruz ki eski sevgili onun hayatının ve kişiliğinin ayrılmaz bir parçası; bize geldiği ve bizim de çok hoşlandığımız halinin ortaya çıkmasında payı olan kadın! Ancak hepsi bu kadarla kalmalı! Sevgilimiz onun adını, kokusunu, tenini, vücut kıvrımlarını, saçının rengini tamamen unutmalı. Peki unuttuğundan kesinlikle emin olabiliyor muyuz? Hayır, hiçbir zaman! Yine de kendimize göre bir dizi yöntem geliştirebiliriz. Nasıl mı? İşte cevabı!
Cinsel Geçmişini Kurcalamaktan Vazgeçin!

Biz kadınlar, az önce sözünü ettiğimiz merakı tatmin etmek için sevgilimize eski sevgilisi ile olan cinsel hayatı, o zamanki duyguları, yatakta iyi olup olmadığı gibi tehlikeli konularda sorular sorarken aslında ateşle oynadığımızın farkında dahi değiliz. Oysa sağlıklı bir ilişkinin temeli geçmişi kurcalamaktan çok bugünü yaşamaktan geçiyor. Eski sevgilisiyle yaşadıklarını gündeme taşıyarak, kısacası ona geçmişi hatırlatarak sadece kendi kuyumuzu kazmış oluyoruz. Özetle eski sevgilinin varlığını önce bizler unutmalıyız. Zira o artık bizimle! Şu anda arzulanan tarafız, uyardığında bizi görmek istiyor, sosyal hayatını bizimle paylaşıyor. Bu yüzden günü yakalamayı ve güzel anları çoğaltmayı öğrenmeliyiz. 'Dün ne oldu? Yarın ne olacak?' tarzındaki takıntılı düşüncelerle kendimizi ve birlikte olduğumuz erkeği bunaltmak yerine, aramızdaki yoğun cinsel çekimin değerini bilmeli ve bu çekimi, ilişkimizi sağlam kılmaya yönelik çok özel bir paylaşım olarak görmeliyiz.

Daha İyi Değil, Daha Farklı Olmayı Hedefleyin!
Eski sevgilisini tanımıyorsunuz; tanıyor olsanız bile libidosunu keşfedemeyeceğiniz kesin! Zaten yatakta 'iyi' olmanın ölçütü de kişiden kişiye göre değişen gayet göreceli bir kavram. Ancak erkeklerin sevişirken yeniliklere açık ve daha önce yaşamadığı deneyimler konusunda hevesli olduğu da bir gerçek. Bu nedenle eski sevgilisinden daha iyi öpüşmeye, daha iyi dokunmaya, daha iyi sevişmeye çalışmak gibi anlamsız bir rekabete girişmek yerine, yatakta tamamen kendi tarzınızı ortaya koyun. Çünkü siz sizsiniz ve başka birine benzemeye de ihtiyacınız yok! Eski sevgilinin nefret ettiği bir pozisyona bayılıyor olabilirsiniz ya da onun vücudunda dokunulmasından nefret ettiği bir bölge sizin ikinci G noktanız olabilir. Daha önce de belirttiğimiz gibi iyi ya da kötü, beceri ya da beceriksizlik değil, tarz önemlidir! Eğer kendinizi rahat, güvenli ve birlikte yol almaya açık hissederseniz, bu ona yansıyacaktır.

Aksi İstikamette İlerleyin!
Diyelim ki sevgiliniz bir sohbetiniz sırasında eski sevgilisinin hep siyah iç çamaşırı giydiğini ağzından kaçırdı. Yapabileceğiniz en büyük hata, ertesi gün gidip siyah iç çamaşırı almaktır! Siz tam aksi yönde gitmeli, asla ona benzemeye çalışmamalısınız; yoksa kötü bir taklit olmaktan öteye geçemezsiniz. Eğer sevgilinizin kadınlar konusundaki zevkinin bu olduğunu düşünerek eski sevgilisine benzemeye çalışırsanız, çok büyük bir riske girmiş olursunuz. Görsel benzerliğin hatırlatıcı etkisini göz ardı etmeyin ve bunun yerine, birlikte olduğunuz erkeğe şu anda bambaşka bir kadınla olduğunu gösterin. Eğer sevgilinizin sizi ufak tefek yönlendirmeler ve taleplerle eski sevgilisine benzetmeye çalıştığını hissederseniz, ilişkinizi tekrar gözden geçirin. Yoksa sonunda kendinizi bir tür Rebecca sendromunun ortasında bulabilirsiniz!

Vücudunuzdan Asla Şikâyet Etmeyin!
Aşkından ölüp bittiğiniz erkeğin eski sevgilisinin bir modeli andıran vücut ölçülerini öğrendiğiniz günden bu yana adetan yemeden içmeden kesildiniz! Zaten birçok kusuru olduğunu düşündüğünüz vücudunuz, belinizin kalınlığı, bacaklarınızın çarpıklığı, karın bölgenizdeki yağlar, hatta geçici olmasına rağmen yanağınızdaki sivilce başta sizi endişelendiriyor! Bu ruh haliniz de ister istemez seks hayatınıza yansıyor. Büyük hata! Zira kadının vücut hatlarıyla yataktaki becerileri arasında en ufak bir ilişki yoktur, fakat kendi vücudu hakkındaki düşünceleriyle yataktaki rahatlığı birbirine paraleldir. Söylemek istediğimiz şu! Vücudunuzdan şikâyet etmeniz, kusurlarını ve bu kusurlarla baş edemediğinizi belirtmeniz, sürekli birtakım karşılaştırmalar yapmanız, partnerinizin gözündeki imajınızı kaçınılmaz olarak değiştirecektir. Yatakta önemli olan iki insan arasındaki paylaşımın yoğunluğudur. Dolayısıyla eğer sevgilinize bu paylaşımı yaşatırsanız, eski sevgilinin izlerini silme yolunda büyük bir adım atmış olursunuz. Sevgilinize vücudunuzu kötüleyecek yorumlarda bulunmayın.

Çılgın Anılar Yaratın!
Birlikte uzun bir köpük banyosu, sürpriz bir hafta sonu kaçamağı, zil zurna eve gelinen bir gecenin ateşli sonu... Şimdi fantezileri hayata geçirmenin tam zamanı! Bildiğiniz gibiilişkilerin karşı karşıya kaldığı en büyük tehlike monotonlaşmadır. İşin kötüsü ilişkimiz monotonlaşmaya ve canımız sıkılmaya başladığında eski ilişkilerimizi düşünmeye, hatırlamaya yöneliriz. Belki zamanında koşarak kaçmış, eski sevgilimize lanetler yağdırarak ayrılmışızdır fakat bugünün ışığı, gözümüze geçmişi olduğundan çok daha güzel gösterme gibi bir yanılsama yaratır. İşte bu durumu sevgilinizin yaşamasına izin vermemelisiniz. Yapmanız gereken, yaratıcılığınızı kanıtlamak ve yeni buluşlarla hem ilişkinizi, hem de cinsel hayatınızı zenginleştirmek. Daha önce hep ertelediğiniz küçük yaramazlıkları, fantezileri, çılgınlıkları sevgilinizle paylaşmak için bir an bile beklemeyin. Bunu yaparak seks hayatınızın dinamizmine sonsuz katkıda bulunmanın yanı sıra, hayal gücünüzle sevgilinizin takdirini de kazanacağınız kesin.

Onu Şımartın!
Yatakta birlikte olduğu kadına ne kadar zevk verdiğini duymak her erkeğin müthiş hoşuna gider. Bu nedenle, partnerinizden övgülerinizi esirgemeyin. Ne de olsa hiçbir erkek şımartılmaya karşı koyamaz. Hele ki eski sevgilisi yatakta onu eleştiren, ağzından şikâyetten başka bir şey çıkmayan, huzursuz ve dolayısıyla karşı tarafa da huzur vermeyen bir kadınsa, sizin tutumunuz birlikte olduğunuz erkeğe ilaç gibi gelecek, değerinizi çok daha iyi anlayacaktır. Hele ki ilk tanıştığınızda eski sevgilisi yüzünden yaralanmış, yorulmuş, üzülmüş, kırılmış bir erkekle beraberseniz, onu hayata döndürme operasyonunuzun sonucunda gözü sizden başkasını görmeyecektir.

Kendi Cinsel Geçmişinize De Sahip Çıkın!
Sevgiliniz bazen farkında olmadan eski hayatına, eski sevgilisine, onunla ilişkisine ya da yaşadıkları cinselliğe dair birkaç kelime edebilir. Bu duruma hazırlıklı olmalı, soğukkanlı ve anlayışlı davranmalı, kesinlikle olay çıkarmamalısınız. Eski sevgilisini anması için illa ki onu düşünmesi, yine onunla sevişmek istemesi, hâlâ onu arzulaması gerekmiyor. Sonuçta şunu kabul etmek zorundasınız ki onunda bir cinsel geçmişi var; o tarihin içinde de diğerlerinden daha fazla iz bırakan bir ya da birkaç kadın olabilir. Aynısı sizin için de geçerli! Siz de başkalarıyla birlikte olmadınız mı? Peki bütün bunları yapmış olmak, dahası ara sıra gülümseyerek hatırlamak, şu anda birlikte olduğunuz erkeği arzulamanıza engel oluyor mu? Hatırlamak çoğunlukla sadece insanın kendi eski halini bir başkasını ziyaret eder gibi ziyaret etmesidir. Bu ihtiyacı ona ve kendinize çok görmemelisiniz. Unutmayın ki insan durmadan değişir, hepimiz değişiyoruz. Fakat hiçbirimiz geçmişimizi silip atamayız, atmak da istemeyiz. Siz de hem kendinizin hem de sevgilinizin karşısında duygusal ve cinsel geçmişinize sahip çıkın...

Vücudunuzdan şikâyet etmeyin, geçmişi kurcalamayın ve daima yaratıcı olun. Bu üçlü bir iksirdir.
denizci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 04-15-2010, 00:57   #2
Kullanıcı Adı
GeNcO
Standart

) eger bır ılskıde taraflardan bırı dıgerının eskı ılıskısıne gore hareket ederse o ılıskı bır yere varamaz...
GeNcO isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 04-18-2010, 13:06   #3
Kullanıcı Adı
Good Life (:
Standart

Alıntı:
GeNcO´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
) eger bır ılskıde taraflardan bırı dıgerının eskı ılıskısıne gore hareket ederse o ılıskı bır yere varamaz...
Katılıyorum. Ayrıca güzel bir yazıymış, teşekkürler
Good Life (: isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 13:47


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2023

2007-2023 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



webmaster blog çarşamba çilingir
Snus Satın al çarşamba pasta çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım