sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > TARİH - KÜLTÜR ve SANAT > Şiirler ve Yazılar > Hikayeler
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi



Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 02-20-2009, 01:06   #1
Kullanıcı Adı
Hasret
Standart Allah Kimseyi Sevdiginden Ayırmasın

Allah Kimseyi Sevdiginden Ayırmasın
;
BEN LİSEYE GİDEN KENDİ HALİNDE BİR KIZDIMTAKİ O MESAJ GELENE KADAROKULDAYDIM ANİDEN MESAJ GELDİ TANIMIYOM ÇAGRI ATTIM ARADIYANLIŞ OLDUGUNU SÖYLEYİP ÖZRÜ DİLEYİP KAPATTIK.SONRA MESAJ GELDİ TANIŞALIM DİYE.BENDE ETRAFIMA BAKIYODUM HERKESİN SEVGİLİSİ VEYA TLF KONUŞTUGU BİRİ VAR BENDE TAMAM DEDİM.AKŞAM ARADI KONUŞTUK UZUNCA.İLK ÖNCE BİRBİRİMİZİ TANIDIKİLK ZAMANLAR DOST OLMUŞTUK.AMA HERGÜN TLF . SESİNİ DUYMAK İSTİYODUM.ÇOK BAĞLANMIŞTIK.ARADAN AYLAR GEÇTİK SEVGİLİ OLMUŞTUK.KARAR VERMİŞTİK EVLENECEKTİK.TAKİ ANNEM BENİ KONUŞURKEN YIKALADI.TLF ELİMDEN ALDI Bİ KAÇGÜN SONRA VERDİ AMA GÖZÜ BENDEN AYRILMIYODU.BİZ BES ETMEDİK.KONUŞUYODUK SONRA BAKTIM ÇOK ZOR Bİ DURUMDA KALDIM.BEN AYRILMAYI İSTEDİM.MECBURDUM SONRA ARADAN Bİ ZAMAN GEÇTİ.SINIF ARKADAŞIM ONU ARADI.AMA KENDİSİNİ TANITMADAN.YA CANIM SIKILIYODU NUMARA CEVİRDİM SİZ ÇIKTINIZ KONUŞALIM MI GİBİLERİNDEN SÖYLEDİ.BU ARKADAŞIMDA HEP BANA DİYODU KIZIM BUNLARA İNANMA YALAN.BEN HAYIR BU SENİN BİLDİKLERİNDEN DEGİL HEP ÇIKIŞIR DIM.KONUŞURKEN OGLAN BENDEN BAHSEDİYOMUŞKATI KALBLİ OLAN KIZ GÖZ YAŞLARINI TUTAMAMIŞTIHERŞEYİ BANA ANLATTI.SONRA OGLANDAN ÖZÜR DİLEYİPDOGRULARI SÖYLEDİBEN ... HALİNİ GÖRÜYOM ÇOK ÜZÜLÜYOM B.DE SENİN DURUMUNU BİLMEK İÇİN ARADIM DEMEK SENDE SEVİYON O ZAMAN KONUŞUNOKULDAYDIK BU KIZ OGLANA TLF ARAYIP BANA VERDİ BENDE ... DEDİM EWET DEDİ TA KENDİSİ NASIL HEYCANLANMIŞTIM ANLATAMAM ŞİMDİ KONUŞUYOZ.O ÇALIŞIYO BEN OKUYOMLİSE 3 TEYİM DAHA 2 YIL VAR. BENİM ŞANSIMA LİSE 4 YIL OLDU. ŞİMDİ BENİM TEK SORUNUM VAR SADECE BİRBİRİMİZE UZAGIZARMIZDA KOSKOCAMAN 16 SAATLİK YOL VAR NE YAPACAGIMIZI BİLMİYOZ TEK TEMENLİMİZ BENİM AİLEM SORUN ÇIKARMAZ İNŞ BURDAN HERKESE SESLENİYOM SEVENLER ASLA PES ETMESİNLER EGER gerçek sevmişlerse
Hasret isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz aktif değil dir.

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı


Saat: 00:33


lisanslı Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
SonForum.org 2007-2023

2007-2023 © SonForum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



webmaster blog çarşamba çilingir
Snus Satın al çarşamba pasta çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım