PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ölümü tarif etti ve öldü


geist-madchen
03-25-2008, 20:32
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/03/25/fft17_mf13610.Jpeg





Facebook'ta ölümü tarif ettikten 10 gün sonra öldü

Taylan YILDIRIM/İZMİR, (DHA)

İZMİR'in Kemalpaşa İlçesi'ndeki bir kimya fabrikasında, düşürdüğü bidon kapağını almak isterken, içinde sıcak su ve sabun bulunan üretim tankına düşen kimyager 31 yaşındaki Göktürk Şahin ile kendisini kurtarmak için yardımına koşan işçi 28 yaşındaki Kadirhan Yıldız, haşlanarak can verdi.
İki ay önce hayatını Tuğba Şahin'le birleştiren ve eşinin hamile kalmasıyla baba olacağı günü beklemeye başlayan Göktürk Şahin'in Facebook'ta geçen 14 Mart'ta, ‘Nasıl bir ölüm’ adlı forumda, ölümü ‘Ölüm kaçınılmazdır. Fakat ne zaman ve nasıl geleceği bilinmeyen tek gizli gerçektir. Herşeyin bir cevabının da olduğunu da asla unutmamak gerekir’ diye tarif etmişti.
Olay, geçen pazartesi günü saat 03.00 sıralarında Kemalpaşa'daki kimya fabrikası üretim bölümünde meydana geldi. Yaklaşık 4 ay önce başladığı yeni işinde gece vardiyasında kimyager olarak görev yapan Göktürk Şahin, sabah başlayacak olan üretim için tankı hazırlamaya başladı. Üretim için temizlenmesi gereken ve içerisinde sıcak su bulunan tanka sabun döken Göktürk Şahin, elindeki bidonun kapağını tanka düşürdü. Şahin, çabalarına rağmen çıkartamadığı kapağı almak için içerisine merdiven sarkıttığı yaklaşık 4 metre boyundaki tanka girdi. Kapağı almaya çalışırken sabundan kayganlaşan merdiven üzerinde dengesini kaybeden Şahin, sıcak su ve sabun dolu tanka düştü.
Göktürk Şahin'in yardım çığlıklarına koşan evli ve 1 çocuk babası işçi Kadirhan Yıldız da genç kimyageri kurtarmak için çabalarken, tanka düştü. Şahin ve Yıldız, diğer çalışanların çabalarına rağmen kurtarılamadı, ikisi de tank içerisinde haşlanarak can verdi.
Vardiya arkadaşları arasanda büyük üzüntüye neden olan olay sonrasında Şahin ve Yıldız'ın cenazeleri, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopsinin ardından Kadirhan Yıldız'ın cenazesi, meleketi Eskişehir'e götürüldü. Göktürk Şahin'in ise Kemalpaşa İlçesi'nde toprağa verileceği bildirildi.
BABA OLACAKTI
Üniversitenin kimya bölümünden mezun olduktan sonra bir süre çeşitli işyerlerinde çalışan Göktürk Şahin, geçen kasım ayında mesleğini yapabileceği yeni işine başladı. 20 Ocak 2008 tarihinde de hayatını Tuğba Şahin ile birleştirdi. Eşi Tuğba'nın, çocuklarının olacağını müjdelemesiyle mutluluğu daha da arttı. Yakınları, Göktürk Şahin'in son günlerde doğacak bebekleri ve gelecekleriyle ilgili olarak sürekli hayaller kurduğunu, planlar yaptığını söyledi. Acı haberin ardından güçlükle sakinleştirilen Tuğba Şahin'in, “Bizler kiminle mutluluğu yaşayacağız” diyerek gözyaşı döktüğü belirtildi.
FACEBOOK'TA ÖLÜMÜ TARİF ETTİ
Bilgisayara büyük ilgisi olan Göktürk Şahin'in, internetteki ‘Facebook’ adlı paylaşım sitesine üye olduğu, geçen 14 Mart'ta da ‘Nasıl Bir Ölüm’ adlı forumda ölümü tarif ettiği ortaya çıktı. Şahin, ölümü ‘Ölüm kaçınılmazdır. Fakat ne zaman ve nasıl geleceği bilinmeyen tek gizli gerçektir. Herşeyin bir cevabının da olduğunu asla unutmamak gerekir’ sözleriyle tarif etti.
BABA ACIMIZ BÜYÜK
Olayın ardından büyük üzüntü yaşayan baba Ali Şahin ise oğlunun Almanya'da 1977 yılında dünyaya geldiğini, 10 yaşında da Türkiye'ye kesin dönüş yaptıklarını anlattı. Oğlunun en mutlu olduğu, evlenip baba olmayı beklediği bir dönemde yaşamını yitirdiğini, büyük acı yaşadıklarını söyledi.

MetinCeylan
03-25-2008, 20:33
yazık olmus yha kardi bende böle giderse ..

geist-madchen
03-25-2008, 20:34
eeyyy devamını unut bence aklından sil at yani lütfen :(

MetinCeylan
03-25-2008, 20:39
tamam cnm sildimm

geist-madchen
03-25-2008, 20:42
tmm saol :)

MetinCeylan
03-25-2008, 20:44
rica ederim:)

DİGİMAX
03-25-2008, 21:39
şimdidede bu siteyi engellemesin düz kafalar...;)