PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ankaranın şoku atlatılmadan bir haberde konyadan


geist-madchen
03-25-2008, 20:27
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/03/25/fft17_mf13627.Jpeg



Annesinin kafasını ve kolunu keserek öldürdü

Ali GÜLER/KONYA, (DHA)

KONYA’da 33 yaşındaki Benal Sönmez, tartıştığı annesi 58 yaşındaki Sebahat Gülbeyaz'ı bıçakla kafasını ve kolunu keserek öldürdü.
Olay, saat 16.30 sıralarında Selçuklu İlçesi Kılıçarslan Mahallesi Telafi Sokak Muradiye Sitesi D Blok 7’nci katta meydana geldi. 10 yıl önce şu an Antalya yaşayan eşi Hüseyin Sönmez’den boşanan Sebahat Gülbeyaz, bekar kızı Benal Sönmez ile birlikte yaşıyordu. İddiaya göre alt kattaki komşusuna oturmaya gidecek olan Sebahat Gülbeyaz gelmeyince, komşusu evine çıkarak kapıyı çaldı. Cevap alamayan komşusu durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, anne Sebahat Gülbeyaz’ı kanlar içinde yerde buldu.
Kızı Benal Sönmez’in de annesinin başında olduğu öğrenildi. Benal Sönmez’in annesinin kafasını ve bir kolunu keserek öldürdüğünü belirlendi. Benal Sönmez’in annesini bileklerini de kestiği öğrenildi. Polis, genç kızı gözaltına aldı. Sebahat Gülbeyaz’ın oğlu Yenal Sönmez’in de bir yıl öncesine kadar aynı evde kadığı, oğlunun evlenmesi üzerine ayrı eve taşındığı öğrenildi. Komşuları Benal Sönmez’in psikolojik tedavi gördüğü ve annesi ile sürekli tartıştığını söyledi.
Olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerinden alınan ilk bilgilere göre, Gülbeyaz'ın kafasının ve bir kolunun kesildiğini söyledi. Gözaltına alınan Benal Sönmez, Numune Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Sönmez, gazetecilere, “Pişman değilim. Onu istemiyorum” dedi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor