PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bafraspor'a kanlı baskın


Kalpsiz_
03-25-2008, 16:06
http://www2.internethaber.com/images/news/59099.jpg
Bafraspor'a kanlı baskın
25 Mart 2008 Salı 12:25
Bafraspor'a katliam gibi baskın. Silahlı baskında ortalık kan gölüne döndü. Ölü ve yaralılar var..


3. lig takımlarından Bafraspor kulüp binasına gelen silahlı saldırgan’ın açtığı ateş sonucu teknik direktör ve kaleci antrenörü hayatını kaybetti. Saldırıda kulüp müdürü de ağır yaralandı.

Olay bugün saat 11.30 sıralarında Samsun'un Bafra İlçesi'nde meydana geldi. Türkiye 3'ncü Lig 2'nci Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Kırmızı-Siyahlı takımın kulüp müdürü Ergin Özarslan'ın odasına giren 30 yaşlarındaki zanlı, tabancayla içeride bulunan Teknik Direktör Sedat Gezer, kaleci antrenörü İsmail Kurt ve kulüp müdürü Özarslan'a kurşun yağdırdı. Ve odadan kaçarak binayı terk etti.
http://www.internethaber.com/images/other/1.20080325144648.jpg
Saldırı bu binada gerçekleşti. Zanlı
ortalığı kana buladıktan sonra
kayıplara karıştı.
Kanlar içinde kalan teknik kadrodan kaleci antrenörü İsmail Kurt olay yerinde hayatını kaybetti. Teknik direktör Sedat Gezer ile kulüp müdürü Ergin Özarslan ise ağır yaralandı. Gezer, kaldırıldığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Özarslan'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

KİŞİSEL SEBEPLER OLABİLİR

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ünal Uysal, "Saldırı kulübe yönelik değil. Kişisel sebeplerden kaynaklandığını düşünüyoruz" dedi.

GEZER GELDİ TAKIM DÜŞME HATTINDAN ÇIKTI

Ligin ilk yarısının bitimine 4 hafta kala göreve gelen Teknik Direktör Sedat Gezer, devre arasında yaptığı yaklaşık 14 transfer ile takımın çehresini değiştirdi. Ligin ikinci yarısında hiç yenilgi almayan Bafra Belediyespor oynadığı 24 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik 12 mağlubiyet ile 26 puanla 14'ncü sırada bulunuyor.

ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLARhttp://www.internethaber.com/images/other/2.20080325144320.jpg
Saldırıda İsmail Kurt (solda)
ile Sedat Gezer (sağda)
hayatını kaybetti.

Bafra Belediyespor'a Ankara Demirspor'dan gelen Gezer, daha önce de MKE Kırıkkalespor, Nevşehirspor, Erzincanspor, Kastamonuspor, Bartınspor, Çubukspor, Alanyaspor, Gebzespor ve Amasyaspor kulüplerinde görev yapmıştı.

İSMAİL KURT'UN KARİYERİ

Aynı olayda hayatını kaybeden evli ve bir çocuk babası kaleci antrenörü İsmail Kurt ise sezon başında Bafra Belediyespor'a gelmişti.

Kaleci antrenörü olarak ilk görev yeri Bafra Belediyespor olan Kurt'un daha önce Erzincanspor, Polatlıspor ve Çorumspor'da kaleci olarak görev yaptığı bildirildi.

OYUNCULAR OLAYIN ŞOKUNU YAŞIYOR

Kaptan Mahmut Topal, idmanının ardından kahvaltı için kulüp binasına geçtiklerini, olayın da bu sırada meydana geldiğini belirterek, şunları kaydetti:

''Bugün çift idman yapacaktık. Sabah idmanı sonrasında kahvaltı için kulüp binasına geçtik. Teknik direktör ve kaleci antrenörümüz kulüp müdürünün odasındaydı. Birden silah sesleri duyduk. Ne olduğunu göremedik. Çok üzgün ve şaşkınız. Hala olayın şokunu yaşıyoruz.''

DİGİMAX
03-25-2008, 22:04
YAZIK yaw...

MetinCeylan
03-25-2008, 22:07
allah rahmet eylesin kesin kürtler yapmıstır

geist-madchen
03-25-2008, 22:26
evet ya acı bi olay biraz önce haberlerde izlemiştim