PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Ersoy ifade veriyor


Kalpsiz_
03-13-2008, 17:49
http://www2.internethaber.com/images/news/57279.jpg
Bülent Ersoy ifade veriyor
13 Mart 2008 Perşembe 17:30
Bülent Ersoy'un askerlikle ilgili sözleri savcılık incelemesine takılmıştı. Savcı Ersoy'a 'gel' dedi. Ersoy ifade veriyor...


Bir televizyon kanalında yaptığı konuşmada "halkı askerlikten soğuttuğu" gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Bülent Ersoy, soruşturma kapsamında Bakırköy Adliyesi'ne geldi.
BİR DAVET VARDI O NEDENLE GELDİM
Soruşturma kapsamında saat 16.00 sıralarında avukatıyla birlikte Bakırköy Adliyesi'ne gelen Ersoy, basın mensuplarının soruları üzerine "Bir davet vardı, o nedenle geldim" dedi.

Bir gazetecinin "RTÜK'ün juri üyeliğini yaptığınız yarışmadan ayrılmanız konusunda talebi olduğuna dair iddialar var. Bu konuda ne diyeceksiniz?" sorusu üzerine Ersoy, "Ben hala programdaki görevime devam ediyor. İşinizi iyi takip edin" şeklinde konuştu.
HAKKINDA İNCELEME BAŞLATILMIŞTI
Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı, Bülent Ersoy'a davetiye göndererek ifade vermeye çağırmıştı. Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ali Çakır, bir televizyon programında 'oğlum olsa askere göndermezdim' diye konuşan Ersoy hakkında inceleme başlatmıştı. Ersoy'un konuşmasının yer aldığı kasedi inceleyen savcı Çakır, soruşturma başlatmaya karar vermişti.
SONRA NE OLACAK?
Savcı Çakır, Ersoy hakkında 'halkı askerlikten soğutma' suçunu işlediği iddiasıyla soruşturma başlattı. Eğer soruşturma sonrasında dava açılırsa Ersoy, bu suçu basın yoluyla işlediği için 9 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.