PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çakar 'soyunurum' dedi


alfonzo28
03-11-2008, 19:08
http://www2.internethaber.com/images/news/58091.jpg
Çakar 'soyunurum' dedi
11 Mart 2008 Salı 10:54
Fenerbahçe Sevilla'yı elerse bikini giyerim diyen Çakar sonunda 'soyunurum' dedi. Ama sadece onlar isterse...

'F.Bahçe Sevilla'yı elerse bikini giyerim' sözüyle Türkiye'nin gündemine oturan Ahmet Çakar, Show Tv ekranlarında yayınlanan 6 Pas programında o günden sonra neler yaşadığını anlattı ve "ekranda değil, içeride soyunurum" dedi.

Konuşmaya başlamadan önce ekranın sağ alt köşesine "kırmızı nokta" koyduran Çakar, maç başlamadan önce ailesi ve yakın çevresi tarafından telefon yağmuruna tutulduğunu ve maç bittikten sonra da tanımadığı numaralardan arandığını söyledi.

Ahmet Çakar o günü şöyle anlattı:

"Maç sabahı saat 07:00'da uykudan uyanırken "Ahmet Hoca bikini giysene, giyseneeeee" sloganını duydum. Kabus görüyorum sandım. Bir de baktım Türkiye'nin 4 bir yanında aynı slogan: Ahmet Hoca bikini giyseneeee, giyseneee, giyseneeeeee...

ZEKİ TRİKO BEDAVA REKLAM YAPTI
09:30-10:00 suları Fox'a geldim. Ortalık yıkılıyor. Show Tv'den Aybars'a dedim ki 'ne yap ne et bana kasedi yolla 1 saat içinde'. Benim yarışmanın çekimleri başladı. Yarışmacı kızları, çalışanları bikinili görüyorum. Neyse kaset geldi. Kasedi aldım, o bölümünü dinledim. Ve baktım ki benim açımdan problem yok. Bu arada Türkiye'nin yerli mayo firmaları bedava reklam bulmuşlar, fakslar, basın bildirileri geçiyor.

OTOMOBİL TEKLİF ETTİLER, 2000'E YAKIN BİKİNİ GELDİ
Bu arada Avrupa'nın çok önemli bir otomotiv devinden 2009 modellerimiz için ilgilenir misiniz? diye telefon aldım. Bu arada gözümün önüne hep bikinililer geliyor. Bu arada Sabah'ta yazdığım yazı internette rekor kırmış. Show'da 600, Sabah'ta 1370, Fox'ta 160 bikini var. Bana göndermişler.
RTÜK 11'DEN SONRA GİYEBİLİR DEMİŞ
Bütün gazetelerde ben. Altında ya etine dolgun bir kadın ya sırım gibi bir manken. Öyle bir durum içindeyim. RTÜK'e sormuşlar '11'den önce giyemez, 11'den sonra giyebilir' demişler. Gündem ben olmuşum. Herşey bitmiş, Türkiye 1 haftadır bir adamı yani beni konuşuyor"

GÖRÜNTÜLERDE TAAHHÜT YOK
Çakar bu tespitlerden sonra, "Lütfen görüntüleri izleyelim ve eğer bir taahhüt varsa yerine getireceğim" diyerek geçen haftanın görüntülerini yayına istedi.

Görüntülerde Çakar önce "F.Bahçe turu geçerse büyük olay olur. Böyle birşey olursa biki giyerim programda" diyor. Fakat sonra "Bu bir espiri, futbolda herşey olur" diyerek böyle bir taahhütte bulunamayacağını söylüyor.

CANLI YAYINDA DEĞİL, İÇERİDE SOYUNURUM
Görüntülerden sonra Çakar, canlı yayında değil de içeride, kapıları kapatarak soyunma odasında 6 Pas programını yapan kişilere soyunabileceğini söyledi. Çakar'ın bu sözleri stüdyoda gülüşmelere neden oldu.
ARKADAŞLAR İSTERSE İÇERDE SOYUNURUM
Ahmet Çakar, "Şu anda Türkiye benim bikini giymemi istiyor" diyerek "Ben böyle bir taahhütte gerçekten bulunsaydım, şu anda soyunmaya başlardım. Herkes bana birşey giydirdi 1 haftadır. Ama ben böyle bir söz vermedim. Kapalı devre yapılmış bir espiri ve taahhüt var. Arkadaşlar isterse içeride soyunurum" dedi.

SCHALKE DIŞINDA BİR TAKIM FENER'İ ELERSE
Çakar, "Schalke dışında bir takım F.Bahçe'nin rakibi olur da onu elerse ...." şeklinde konuşarak çok çarpıcı bir iddiada daha bulundu. Çakar, "Bikiniyi 1 hafta konuştu Türkiye, bu espiriyi yaparsam 1 ay konuşulur, lütfen beni konuşturmayın" şeklinde konuştu.