PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hıncal Uluç'tan büyük iddia


alfonzo28
03-11-2008, 19:07
http://www2.internethaber.com/images/news/51997.jpg
Hıncal Uluç'tan büyük iddia
11 Mart 2008 Salı 15:46
Fenerbahçe'yle ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Ahmet Çakar'dan sonra Hıncal Uluç da öyle bir iddiada bulundu ki...

İlk iddialı söz Ahmet Çakar'dan gelmişti. "Fenerbahçe turu geçsin bikini giyerim..." Fenerbahçe turu geçti ama Çakar "o bir espriydi" deyip olayın üstünü örttü. Yeni iddia ise Hıncal Uluç'tan geldi: "Fenerbahçe finale kalsın, kellemi keserim (http://www.fotomac.com.tr/yaz1290-50160-106.html)"
Hıncal Uluç yazısına "Fenerbahçe finale kalsın, kellemi de keserim, bikini de giyerim. Bende bunu söyleyecek yürek var." diye başlamış ancak bu kadarla da bırakmamış. İddialarını şöyle sürdürmüş:
FENER'İN ŞANSI YOK
"Bence Fenerbahçe'nin bu turda da şansı yoktu, bundan sonra da yok. Ama tekrar söylüyorum; futbolun da güzelliği bu. (...)

YENMESİ MUCİZE
(...) Şimdi ben diyorum ki Fenerbahçe finale kalsın kellemi keserim. (...) İşte diyorum: "Fenerbahçe'nin Sevilla'yı yenmesi mucizeydi, bundan sonra önüne kim çıkarsa çıksın onu geçmesi de mucize." Fenerbahçe bu turu da geçerse bikini mi giyerim, monokini mi giyerim, yokini mi giyerim, ne giyersem giyerim!.. Ama mucize!.. Bende bunu söyleyecek yürek var. Onlar da neyi söyleyecek yürek var, görmek istiyorum!..

Uluç tüm bunları söylemesinin sebebini ise Türk basınının korkaklığına bir atıf olarak açıklıyor:

KORKAK BASIN
"Türk basınında çıkan yazıları okuduğum zaman kanım donuyor. Bu kadar mı korkak olur insan? Bu kadar mı mizah duygusundan uzak olur? Neler söylediler Ahmet Çakar'a!.. Ülkenin en güvendiğim, en inandığım kalemleri bunlar!.. Kendi yürekleri yetmediği için, Benim favorim şudur, bundan başka bir şey olmaz' diyenleri böyle yerin dibine sokuyorlar. "