Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : twitter


komik_insan
10-21-2011, 20:48
twitter (http://www.twitter-tr.net)

İnternetin ilk yıllarında web sayfaları genellikle küçük içerikli ve birkaç belirli konuya odaklanan alanlardı. Ancak internet hızlarının artması ve depolama alanlarının genişlemesi ile web sayfaları da onlarca farklı içeriği tek bir sayfada bulabileceğiniz alanlar halini aldı.
Ülkemizde internetin ilk yıllarında yaşanan içerik sıkıntısı da son yıllarda azalmış durumda. Özellikle gibi bilgilendirme siteleri her türden rahat okunabilir içerikleri ve rahat ulaşılabilen bilgilendirme siteleri ile 2000’li yıllara damga vurmayı başardılar.
Türkiye’nin en iyi bilgilendirme platformu sloganı ile hayatına devam eden site, ana sayfadaki “üye ol” iconlarına tıklayıp gerekli boşluklara bilgilerinizi yazıp sitemizde rahatca gezinip diğer kullanıcılar ile özel mesajlaşma sistemini kullanarak mesajlaşabilirsiniz.Twitter-tr.net sürekli denetlenen, sorunlarınızı iletebileceğiniz , adminlerine rahatca ulaşabileceğiniz , yorum bırakıp kendi yazdıklarınızı paylaşabileceğiniz bir twitter bilgilendirme platformudur.
Sitede hem dostlarınızla rahatça konuşabilmeniz, hem de hayat arkadaşınızı bulabilmeniz adına bir çok farklı özellik eklenmiş durumda.Aşk şiirlerinden güzel sözlere kadar gerçek duygularınıza tercüman olacak bir çok içeriği sitede kolayca bulmak mümkün.
Twitter-tr.Net’de gündemi takip etmek isteyenler için de içerik bulmak mümkün. twitter (http://www.twitter-tr.net) adresinden erişilebilen içerikte Türkiye ve Dünya’da yaşanan son dakika haberleri, analizler, özel haberler bulmak mümkün. Egesohbet blog bölümü ekonomiden siyasete, sağlıktan magazine tüm konularda geniş ve doyurucu içerik sunmayı başarıyor.
twitter (http://www.twitter-tr.net) en çok talep gören sayfalarından biri de güzel sözler sayfası. twitter (http://www.twitter-tr.net) adresinden ulaşabileceğiniz sayfada aşk sözleri, komik sözler, etkileyici sözler gibi sohbetlerinizde derin duygularınızı anlatabileceğiniz sözler mevcut. Bunun dışında en yeni mesaj trendlerini siteden takip edebilir, arkadaşlarınıza bu mesajları göndererek onları şaşırtabilirsiniz.
twitter (http://www.twitter-tr.net) gizliliğe önem veren bir sitedir. Siteyi kullanarak yaptığınız konuşmalardan bilgisayarınızda veya diğer bilgisayarlarda hiçbir iz kalmaz. Site şu an dünyanın belli başlı bilgilendirme sitelerinin kullandığı güvenlik sistemini kullanır. Bu nedenle tüm özel mesajlaşmaları güven içinde yapabilirsiniz.