Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi TT, Peugeot RCZ, Çok Daha Fazlası Kiralık Araba Firması Doğuş Rent A Car'da!


alex57
10-19-2011, 12:28
http://www.dogusrentacar.com.tr/images/dogus-logo.png


Doğuş Rent A Car, İstanbul'un / Sarıyer bölgesinde, tüm İstanbul'a Rent A Car hizmeti veren bir Kiralık Araba firmasıdır.

Doğuş'un verdiği kiralık araba (http://www.dogusrentacar.com.tr/) hizmetleri içerisinde filo kiralama, şoförlü araç kiralama, havalimanı transfer ve vip transfer gibi hizmetler yer almaktadır. Yine bunlarla beraber kullanıcıların bütçesine ve isteğine göre, ekonomik, lüks ve özel, spor ve vip araç kiralama seçenekleri bulunmaktadır. Beğendiğiniz bir otomobil modelini, keyfinize göre, dilediğiniz süre içerisinde, dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Hayallerinizi gerçekleştirin!
VW Scirocco, Peugeot RCZ, Ferrari, Audi TT, Grand Cherokee ve Ferrari! Hayalinizde olan otomobil hangisi? Bunlardan biri değil mi? Öyleyse hemen Doğuş'u arayın ve istediğiniz model hakkında bilgi edinin. Hayalinizde olan otomobil modellerini, uygun kiralık araba fiyatları (http://www.dogusrentacar.com.tr/) veren Doğuş ayrıcalığı ve adrese teslim seçeneği ile hayalleriniz ayağınıza gelsin. Hem de uygun koşullar, en uygun fiyatlar ile...

Erken rezervasyon yaptırın, hem uygun fiyata alın, hemde istediğiniz kiralık araba'yı alın! Sektörün en çok ilgi gördüğü zamanlar hiç şüphesiz özel günlerdir. Yılbaşı ve diğer resmi tatillerin olduğu bayramlar.. Önümüz de yılbaşı, ve kurban bayramı var. Otomobiller haftalar önceden rezervasyon yaptırılıyor.

Sizde zaman kaybetmeyin, hemen Doğuş Rent A Car (http://www.dogusrentacar.com.tr/)'dan dilediğiniz modeli uygun fiyata ve dilediğiniz süre içerisinde rezervasyon yaptırın!

İstanbul'un en iyi firmaları arasında yer alan Doğuş'tan kiralamak istediğiniz modelleri (www.dogusrentacar.com.tr/arac-filosu.html) araç filosu sayfasında bulabilirsiniz. Sayfada yer alan Kiralık araba modellerinden istediğiniz otomobilin ilgili sayfasında girerek araba resimlerini, kısaca özelliklerini görebilirsiniz. Beğendiyseniz, hemen online rezervasyon seçeneği ile arabanızı rezervasyon yaptırabilirsiniz!

Doğuş Rent A Car/ www.dogusrentacar.com.tr