Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sohbet ve Siz iste Sizin Yeriniz.


darkdevil123
10-13-2011, 15:51
Başlık : Sohbet ve Siz iste Sizin Yeriniz.
Site adresi : http://www.sohbetsiz.net/
Makale : makale asagida
Kelimeler : sohbet - chat - mynet sohbet - sohbet siteleri


Eskiden neydi be sohbet, böyle her yerde sohbet siteleride yoktu. Eskiden belirli online sayısı çok yüksek mirc siteleri vardı. Tabi ozamanlar revaçta olan şey sadece mircler ve bu sitelerin kendilerene özel kodladığı scriptler.

Her zaman olduğu gibi o zamanlarda da mirc sahipleri kendi aralarında hep bir rekabet içerisinde idiler. Tabi biz ozamanlar tüm bu rekabetin dışında herkez mircine scriptine iyiliğine güzelliğine bakmadan sohbet (http://www.sohbetsiz.net/) odaları içerisinde hatun tavlama içerisindeydiler.

Chat (http://www.sohbetsiz.net) kanallarına girildiğinde yapılan ilk hareket kanaldaki tüm bayan nicklerini özeline alıp olara teker teker mesaj yollamak ve mesaj yollanan bayanları özelden silip yeni gelenlere yer açmaktı. Bu işin avcılıktan hiç bir farkı yoktu. Mesaj yazılan bayanlardan geri dönüş yapanlara hemen karşılık verilir ve sohbet edilmeye başlanır..

Tabi bu işte o zamanlarda daha tecrübeli olan kişi diğer tecrübesize göre bir adım önde olurdu. Her işin bir sanatı var. İşin ehli olursanız her zaman bir bayan ile sohbet etme şansını elde edebilirsiniz. Bu işlerde öneli olan bir çok faktör var bunları sonraki yazılarımda kullanıcılar ile paylaşacağım.

Şimdiki zamana dönelim isterseniz. sohbet siteleri (http://www.sohbetsiz.net/) artık web ağırlıklı ilerlemeye başladı mircler yavaş yavaş popülerliğini yitirdi. Sohbeti bitiren önemli unsurlardan biri öncelik olarak online arkadaşlık siteleri, yonja netlog mynet sohbet (http://www.sohbetsiz.net/) gibi siteler mirc sohbeti olağanca kesti sonrasında mirc ile sohbete bir darbeyide sosyal paylaşım siteleri vurdu.

Tabi devir değiştirçe insanların isteklerine göre odaklanan bu siteler diğerlerinden daha fazla düşünüp daha çok şey üreterek kullanıcıları kendilerine çekmeyi başardılar.