PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aysel Gürel vefat etti


alfonzo28
02-17-2008, 20:47
http://img.mynet.com/ha3/a/ayselgurel.jpg

Aysel Gürel vefat etti
İstanbul (AA) - Söz yazarı Aysel Gürel, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.Alınan bilgiye göre, Metropolitan Florence Nightingale Hastanesi'nde ''akciğer kanseri'' tanısıyla tedavi gören Aysel Gürel, karaciğer yetmezliği nedeniyle saat 16.30'da hayatını kaybetti.


Akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Metropolitan Florance Nightingale Hastasi'nde bugün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Aysel Gürel'in vefatının ardından hastane ziyaretçi akınına uğradı.


Ünlü söz yazarının ölümüyle büyük üzüntüyle boğulan aile fertlerinden kızı Mehtap Ar ve Müjde Ar'ın hayat arkadaşı Ercan Karakaş, hastanede basın mensuplarının kısa birer açıklama yaptı. Ercan Karakaş, aile fertleri olarak çok üzgün olduklarını söyleyerek, "2 aydır akciğer kanseri teşhisiyle tedavi görüyordu. 2 gün önce tedavilere cevap vermemeye başladı. Bugün de saat 16.30'da hayatını kaybetti. Salı günü öğle namazına müteakip Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedeceğiz. Bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Vefatı nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanımız Ertuğrul Günay, CHP Milletvekilleri Altan Hacaloğlu ve bazı CHP'li milletvekileri de arayarak başsağlığı diledi" diye konuştu.


Gürel'in kızı Mehtap Ar da, basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Gözyaşlarına hakim olamayan Mehtap Ar, "Ölmeden önce annem Türk kadınlarına, 'Ben 79 yaşıma kadar çalıştım. Hiç durmadan çalıştım. Türk kadınlarına bu örnek olsun. Çalışmaktan yılmasınlar' diyerek mesaj gönderdi. Annemin ölümünden dolayı bizi arayan herkese teşekkür ediyoruz. Boşluğu doldurulamayacak bir insan. Çok üzgünüm" dedi.


Hastaneye, Aysel Gürel ile aynı reklam filminde rol alan oyuncu Hürol ve yazar Ruhat Mengi de geldi. Oyuncu Hürol, "Neşeli bir insandı . Son görüşmemizde dahi sesi çok iyi geliyordu. Morali çok iyiydi. Müjde Hanım ölüm haberini verdiğinde inanamadık. Haberi alır almaz Ankara'dan buraya geldim" ifadelerini kullandı. Yazar Ruhat Mengi ise, "Ona ölüm hiç yakışmadı. Çok üzgünüz. Hiçbir zaman neşesinden ve moralinden taviz vermedi" dedi.

H@NDSOME
02-18-2008, 20:37
ALLAH rahmet eylesin ne diyim ki başka :(