PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CİM BOM, YILIN TRANSFERİNİ YAPTI


kelebek35
02-16-2008, 10:04
Taraftarların, devre arasında kadroya iyi bir isim katamamakla suçladığı Galatasaray yönetiminin, yılın transferini gerçekleştirdiği ortaya çıktı.


Futboluyla özellikle İtalyan takımlarının dikkatini çeken Arda Turan'ın Sarı-Kırmızılı kulüple sözleşme imzaladığı öğrenildi. Galatasaray'ın orta sahadaki en etkili silahlarından genç futbolcunun 2012 yılına kadar Sarı-Kırmızılı kulüpte kalacağı açıklandı. Yönetimin, genç oyuncuya imzayı transferin bitimine birkaç gün kala attırdığı ifade edildi.

Yeni bir Hagi olma yolunda başarı merdivenlerini hızla tırmanan Arda, sağ kanat oyuncusu olmasına rağmen, gerek duyulduğunda sahanın her tarafında görev yapabilecek meziyetlere sahip. Gününde olduğu zaman oyuna dinamizm ve hareketlilik getiren genç futbolcu, özellikle Ribery gittikten sonra bu mevkideki eksikliği giderdi. Her fırsatta Türkiye'de G.Saray'dan başka takımda forma giymek istemediğini belirten Arda, "Allah bu durumu bana göstermesin." diyerek de dua etmişti. Daha uzun yıllar Sarı-Kırmızılı takımın formasını giymek istediğini açıklayan yıldız futbolcu, şimdilik Avrupa'ya transferi de düşünmediğini, bu konudaki kararı da başkan ve yöneticilerinin vereceğini ifade etmişti.

Bu arada G.Saray, Konyaspor maçının hazırlıklarını basın ve taraftara kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde saat 10.30'dan itibaren yapılan antrenman, ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı. Tedavisi tamamlanan Serkan Çalık ve önceki gece yarısı İstanbul'a gelen Apimah Ahmed Barusso bu antrenmana takımla birlikte katıldı. Sakatlıktan yeni çıkmış futbolcular, UEFA Kupası maçında görev almamış oyuncularla birlikte antrenör Cevat Güler yönetiminde akşamüstü basın ve taraftara kapalı ikinci bir özel antrenman gerçekleştirdi. Hasan Şaş'ın tedavisi sağlık merkezinde dün de çift seansla sürdürüldü. Tedavisinin ardından Hasan, sağlık ekibi tarafından salon ve sahada çalıştırıldı. Cim Bom, bu sabah saat 11.00'de yapılacak basın ve taraftara kapalı son antrenmanın ardından öğle saatlerinde uçakla Konya'ya geçecek. Öte yandan Song, Konya maçı için kadroya dahil edilmedi.

ZAMAN