PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Yıldız Eskişehirspor'da !


Melancholy
06-28-2011, 16:56
Mehmet Yıldız Eskişehirspor'da !


Sivasspor'da başarıyla mücadele eden ve geçtiğimiz günlerde yıllardır formasını giydiği ekiple yollarını ayıran Mehmet Yıldız, Eskişehirspor'a imzayı attı..


http://www.ajansspor.com/resimv3/mehmetyildiz_eskisehir_imza.jpg

İlk kez Ajansspor.com'un duyurduğu transfer tamamlandı. Sabah saatlerinde Eskişehir'e gelen ve eski hocası Bülent Uygun'la görüşen Mehmet Yıldız, kırmızı siyahlı ekibe imzayı attı.

Tesisleri gezip futbolcularla tanışan, sağlık kontrolünden de geçirilen Yıldız, saat 14.00'te tesislerde düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imza attı. Başkan Halil Ünal'ın da katıldığı törende 1 senelik sözleşmeye imza atan Yıldız'ın, boş mukavele imzaladığı belirtildi.

Sivasspor'un başarılarında önemli bir pay sahibi olan Mehmet Yıldız, bir süre önce Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Rıza Çalımbay ile görüşerek takımdan ayrılmak istediğini belirtmişti.

-HALİL ÜNAL'IN KONUŞMASI-
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal tesislerde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Eskişehirspor'un eksik gördüğü mevkilere özel oyuncular aldığını belirterek, öncelikle 5 genç futbolcuya imza attırdıklarını kaydetti.

Kamara ve Mehmet Yıldız gibi başarılı futbolcuları da takıma kattıklarını ifade eden Ünal, şöyle konuştu:
''Mehmet Yıldız çok önemli bir oyuncu. Mehmet, bugün Eskişehirsporlu oldu. Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen Mehmet'in ailesine de teşekkür ediyorum. Gerçekleştirdiğim en güzel ve pırıl pırıl bir transfer. Mehmet, boş mukaveleye imza attı. Kendisine çok önemli teklifler yapıldı. Ancak, dün Mehmet ile anlaştık. Şanlı Eskişehirspor forması Mehmet'e hayırlı olsun. Mehmet, Eskişehirspor'a çok isteyerek geldi.''

Transferde emeği geçenlere teşekkür eden Mehmet Yıldız da Eskişehirspor taraftarı önünde oynamak istediğini belirterek, ''Eskişehirspor'un başarısı için koşturacağız. Bülent hoca ve ekibiyle şampiyonluk yaşamak istiyorum'' dedi.

Konuşmanı ardından Yıldız, kendisini Eskişehirsporlu yapan imzayı attı.

Ajansspor